HC Energie Karlovy Vary

Energetici rozdávali radost na Dni dětí

Sobotní odpoledne patřilo dětem. Oslavy jejich svátku ve Staré Roli se zúčastnila i dvojice energetiků, Jaromír Kverka a Marek Švec, kteří se více než dvě hodiny věnovali všem dětským návštěvníkům.

Krátce po druhé hodině odpolední rozložili energetici svůj stánek v prostorách zahrady u DDM Karlovy Vary ve Staré Roli. Na společně pořádané akci společně s DDM Karlovy Vary, Centrem zvířat či Sborem dobrovolných hasičů Stará Role, byl o jejich hokejové stanoviště od začátku obrovský zájem. Marek Švec a Jaromír Kverka se poctivě věnovali všem příchozím. S dětmi cvičili střelbu na branku, podepisovali se, rozdávali fotografie a těm, kteří drželi hokejku poprvé v ruce, udíleli cenné rady. Odměnou za jejich úsilí si pak mohli odnést suvenýry s logem Energie, ti nejšikovnější pak vstupenky na úvodní domácí extraligový duel nové sezony.

A jak si odpoledne s dětmi užili sami energetici? „Po včerejší tréninku to bylo náročné na moje záda (úsměv). Bylo to super, přišlo hodně dětí. Děti jsou naše budoucnost, takže se o ně musíme starat,“ řekl o akci útočník Marek Švec.

Ten si také všiml, že o střelbu měly zájem malé slečny stejně jako kluci. „Spíš si myslím, že holky byly lepší než kluci, takže se sebou musíme něco udělat,“ uvedl s úsměvem karlovarský odchovanec.