HC Energie Karlovy Vary

Fotografie z Kladna

K l a d n o - Na prvním zápase letošní přípravné části na sezonu 1. srpna v Kladně samozřejmě nemohl chybět ani náš fotoaparát a proto vám nyní přinášíme naše fotografie. Připomeňme, že Energie zvítězila v zápase zcela zaslouženě 3:1.

Střídačka HC Energie Karlovy Vary složená ze samých mladých hráčů.


Petr Franěk se bezmocně ohlíží po puku za svými zády po střele kladenského Martina Frolíka.


Tomáš Netík byl po vstřelení branky okamžitě sražen k zemi.


Jakub Kraus v boji o puk s kladenským útočníkem.


Po nájezdu kladenského útočníka do brankáře Pejchara sjednává Jakub Kraus důraznou nápravu.


Chvílemi až brutální hra Kladna umocněná benevolencí rozhodčího umožnilo k vidění poměrně velké množství takovýchto situací. Na snímku leží Jakub Kraus, který utržil úder do obličeje hokejkou Josefa Zajíce.


Aleš Kreutzer se ocitl ve výhodné brankové příležitosti. Střílel však pouze do brankáře Orcta, pro něhož úspěšný zákrok nebyl výraznější problémem.


Josef Zajíc a Vítězslav Jankových zasypali branku Rudolfa Pejchara v polovině poslední třetiny několika velmi nebezpečnými střelami. Brankář Pejchar ve spolupráci s obranou si dokázal poradit.


Lukáš Pech se ocitl ve výhodné pozici před brankářem Orctem, ale nepřekonal jej. Stejně si vedl i Polák, kterému Pech nakonec stihl přihrát.


Vše tak vyřešil hrdina zápasu Jakub Kraus, který zpečetil výhru mladíků karlovarské Energie osm vteřin před koncem zápasu do prázdné branky.


Na kladenský zimní stadion zavítal také Václav Skuhravý. V roli diváka se mnohokrát nestačil divit dění na ledě.


Zápasovou premiéru na střídačce Karlových Varů si odbyl v roli hlavního kouče Miloslav Hořava a mohl být velmi spokojen, minimálně proto, že to byla premiéra vítězná.


To nejlepší na konec, jak praví přísloví. Rudolf Pejchar se dostal do branky v polovině zápasu a odchytal výborný zápas. Jeho zákroky si zasloužil nejednou aplaus kladenských diváků. Zabránil několika jistým brankám a v zápase zcela zastínil svého jinak výtečného kolegu Petra Fraňka, který však zdaleka nemusel řešit tolik obtížných situací.


Související články