HC Energie Karlovy Vary

Žáčci bojovali i v průběhu reprezentační přestávky

K a r l o v y  V a r y - V uplynulém týdnu hájili barvy karlovarského hokeje pouze žákovské kategorie. Jak první mužstvo, tak i dorost a junioři mohli v průběhu reprezentační pauzy sbírat síly na další boje. Takřka všechny kategorie dovedly svá střetnutí do vítězného konce. Výjimku tvoří pouze sedmá třída, která na táborském ledě zanechala oba body po prohře 3:5. Mezi jednotlivci se hattrickem zaskvěl šesťák Fejtl.

Liga starších žáků - 9. třída


HC Energie Karlovy Vary – HC Tábor 8:2 (1:1, 3:1, 4:0)
Branky: Truhlář 2, Majer, Vondryska, Záhora, Polák, Topinka, Bruštík. Asistence: Majer 2, T. Rohan 2, Truhlář, Křivka, Szakal, Topinka, Záhora.

Po celé utkání předváděli domácí kombinačně velmi dobrý hokej, kterému v první polovině chybělo jen gólové vyjádření. V dalším průběhu se trápení proměnilo v nevídanou kanonádu.

Liga starších žáků - 8. třída


HC Energie Karlovy Vary – HC Tábor 5:2 (3:0, 0:1, 2:1)
Branky: Všetečka 2, Mistoler, Šaling, Kellner. Asistence: Čaniga 2, Hodek, Krupa.

Karlovarští sice v první části předvedli solidní výkon, pak se však uspokojili a zbytek střetnutí odehráli v křeči. Soupeř snížil na rozdíl jediné branky. Lepší koncovka nakonec zamezila ztrátě bodů.

Krajská liga mladších žáků – 7. třída


HC Tábor – HC Energie Karlovy Vary 5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
Branky: Balšán 2, Holba. Asistence: Schusser, Vachovec, Frank.

Od prvních minut chyběla Karlovým Varům bojovnost a chuť hrát hokej. Tyto důležité vlastnosti se sedmákům vrátily až v závěrečném dějství, to už bylo na zvrat pozdě. Ani pokus o power-play úspěchem neskončil, navíc se Táborským povedlo do opuštěné branky přidat pátý zásah.

Krajská liga mladších žáků – 6. třída


HC Tábor – HC Energie Karlovy Vary 3:7 (0:3, 3:2, 0:2)
Branky: Fejtl 3, Vaněk 2, Frk, Tretjakov. Asistence: Frk 2, Vaněk 2, Funk, Fejtl.

Po první třetině, kterou vyhráli hoste tři nula, došlo na počátku prostřední části k nepochopitelnému výpadku ze strany karlovarských žáčků. Domácí snížili po dvou brejcích až na rozdíl jediného gólu. Naštěstí se jim vyrovnat nepodařilo, Karlovarští opět odskočili ve skóre a utkání pak až do konce s přehledem kontrolovali.

Krajský přebor elévů - 5. třída


HC Energie Karlovy Vary – HC Baník Most 9:4 (1:1, 3:1, 5:2)
Branky: Frk 2, Vrána 2, Formánek, Martinovský, Táborský, Troška, Kovařík. Asistence: Vrána 2, Táborský 2, Červenka, Formánek.

Zápas se Západočechům povedl jak herně tak i střelecky. Po celé utkání byli výrazně lepší a konečné skóre je pro soupeře ještě velice lichotivé.

Krajský přebor elévů - 4. třída


HC Energie Karlovy Vary – HC Baník Most 4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Branky: Csamango 3, Brodský. Asistence: Svoboda 2.

Převaha domácích byla výraznější než ukazuje konečný výsledek. Proti soustředěně bránícím hostům bylo velice složité se prosadit.

Regionální soutěž základen – 3. třída


HC Bílina – HC Energie Karlovy Vary 2:8 (0:2, 1:2, 1:4, 0:0)
Branky: Zajíček 3, Krejsa 2, Beška, Pavlík, Hanák. Asistence: Klíma 3, Černý 2, Krejsa, Zajíček, Suchý.

Regionální soutěž základen – 2. třída


HC Bílina – HC Energie Karlovy Vary 3:15 (1:7, 1:1, 0:5, 1:2)
Branky: Michálek 5, Vrána 5, Rubeš 4, Buchar.