HC Energie Karlovy Vary

Prohlášení vedení HC Energie Karlovy Vary

K a r l o v y  V a r y - V předvečer možná nejdůležitějšího zápasu sezóny proti Plzni vydává vedení klubu HC Energie Karlovy Vary následující prohlášení. Důvodem je bezpečnost diváků při rizikovém utkání a jasné stanovení cíle klubu, vyvracející nepodložené spekulace.

Bezpečnostní opatření při utkání Karlovy Vary - Plzeň

HC Energie má maximální snahu zajistit bezpečnost diváků a co možná nejhladší průběh utkání v prostorách zimního stadionu. Povoláno bude 40 těžkooděnců Policie České republiky, z nichž 16 bude dohlížet na pořádek přímo na stadionu. Zbylých 24 policistů bude připraveno v záloze. Navíc bude držet službu na stadionu dalších 13 příslušníků policie.

Bezpečnostní firma Safeguard nasadí na utkání o 10 pořadatelů více než na běžný zápas. Bude se jednat o vybrané nejlepší pracovníky.

Cíl klubu

Aby klub předešel možným spekulacím, prohlašuje jednoznačným zájmem postup do play-off Tipsport extraligy. Rozpočet je včetně případných prémií za postup zajištěn a nyní již záleží jen na výkonech hráčů a na sportovním štěstí.

Veřejná sbírka na bezbariérový výtah

Jak již vedení HC Energie informovalo, rozhodl se klub vystavět v objektu zimního stadionu bezbariérový výtah pro osoby se sníženou pohyblivostí. Tímto prosí diváky a fanoušky karlovarského hokeje, aby navštívili důležité západočeské derby v co nejhojnějším počtu a přispěli tak k získání částky potřebné k investici. Veškerý výtěžek ze vstupného půjde na konto číslo 20700207/0100, zřízené při této příležitosti u Komerční banky.