HC Energie Karlovy Vary

Žáčci Energie opět v nových dresech

K a r l o v y V a r y - Stejně jako v loňské roce, tak i letos budou hráči žákovských kategorií nastupovat v nových dresech. "Klub tím opět plní účel internetové aukce hraných dresů," prohlásil generální manažer Energie Miroslav Vaněk. Klubu letos na nákup vydatně pomohl nový sponzor žákovských kategorií firma Golem a.s. Ta se na investici podílela ze dvou třetin.
Letošní aukce hraných dresů A týmu Energie měla původně směřovat na zcela jiný cíl. Záměrem bylo postavit výtah pro Tomáše Zelenku a další fanoušky odkázané na invalidní vozík. Po zhoršení zdravotního stavu asistenta administrativy bylo nakonec od záměru upuštěno. "Chtěli jsme postavit výtah, ale po Tomášově odchodu už to nebylo třeba. Peníze jsme tak použili stejně jako v loňském roce na nákup dresů pro žákovské kategorie od první do deváté třídy," vysvětluje Miroslav Vaněk.

Ten také odhalil finanční pozadí nákupu nových dresů. "Dresy nás dohromady stály 179.178,30 Kč. Částkou 28.210 Kč přispěli sami fanoušci v internetové aukci, dalších 31.968,30 Kč hradil klub ze svého rozpočtu. Největší částku, tedy 119.000 Kč hradil sponzor - firma Golem a.s. - velkoobchod s nápoji."

Nové dresy žáků karlovarské Energie pro sezonu 2004/2005: