HC Energie Karlovy Vary

Druhé kolo sledge hokejové ligy

P o d ě b r a d y - 16. a 17. října se odehrálo druhé kolo zápasů sledge hokejové ligy na zimním stadionu v Poděbradech, kde trénuje tým Draci Kolín. Karlovarští sledge hokejisté potvrdili herní vzestup přijatelným výsledkem se Zlínem. Druhý soupeř z Českých Budějovic k zápasu bohužel nenastoupil. Víkendové dění přibližuje Petr Lindák z SKV Nowaco Sharks.

Hamé Sedící Medvědi Zlín - SKV Nowaco Sharks Karlovy Vary 6:2 (3:1, 2:1, 1:0)

V sobotu SKV Nowaco Sharks Karlovy Vary nastoupil v 11:30 proti Zlínu. Očekávali jsme těžký zápas, což se nakonec potvrdilo. Náš tým do zápasu nastoupil s odhodláním uhrát s tímto soupeřem opět lepší výsledek než v předchozích dvou utkáních v minulém ročníku (6. září ve Zlíně prohra 0:13 a 22. listopadu v Karlových Varech 1:15). A to se nám podařilo. Hned od začátku zápasu do nás Zlínští „vlétl“ naplno, ale po krátkém čase bylo jasné, že si s námi nebude pohrávat jak v minulé sezóně. Hrálo se po celém hřišti, i když více šancí vstřelit gól měli Zlínští Medvědi. První dva góly padly do naší branky, ale pak se podařilo našemu týmu snížit. Branku vstřelil kapitán Jiří Berger po nahrávce Miroslava Hrbka. Do konce první třetiny Zlín zvýšil své vedení na 3:1. Ve druhé třetině jsme opět inkasovali dva góly. Následně se nám podařilo snížit vedení Zlína o gól vstřelený opět kapitánem J.Bergerem po přihrávce Tomáše Bergera. Třetí třetina byla na góly nejchudší. Padla jen jedna branky, bohužel opět do naší sítě.

SKV Nowaco Sharks Karlovy Vary - Králové České Budějovice 5:0 kontumačně

V neděli jsme se měli utkat s týmem Králové České Budějovice. Ti vynechali první kolo zápasů v Olomouci a naordinoval se na tento víkend čtyři zápasy, aby dohnali zbývající mužstva v počtu odehraných zápasech. Budějovice ale přecenily své síly a v neděli ráno, po svém třetím víkendovém utkání, které dohrály z posledních sil, odmítly nastoupit na odpoledne, kdy se měly utkat s námi. Mrzelo nás zrušení tohoto zápasu, protože jsme měli chuť hrát a kvůli utkání jsme čekali v Poděbradech od sobotního odpoledne. Malou náplastí na zdržení jsou kontumační body přivezené za zrušený zápas.