HC Energie Karlovy Vary

Vstupné za sobotní zápas se Zlínem pouze symbolických 10 korun!

Vstupné na sobotní televizní zápas hokejistů Energie Karlovy Vary s Hamé Zlín bude pouhých 10 korun. Vedení klubu chce tímto způsobem pozvat co největší množství fanoušků na velmi důležité utkání v boji o postup do play-off. "Nadcházející víkend hrajeme zápasy se Zlínem a v Plzni. V případě, že je zvládneme, udržíme se ve hře o play-off. Chceme pro to udělat všechno," vysvětlil tiskový mluvčí Jiří Holý.
V posledních dvou utkáních si hokejisté Karlových Varů připsali dvě cenné výhry v boji s týmy, které se rovněž snaží do play-off protlačit - se Znojmem a v Litvínově. "Rozhodli jsme se, že z kádru nikoho uvolňovat nebudeme a uděláme vše pro postup do play-off. Potřebujeme k tomu podporu našich fanoušků a toto je vstřícný krok směrem k nim," říká Holý.

Velkou oporou energetiků je Roman Málek, který v loňské sezóně dotáhl do play-off Plzeň až ze třináctého místa. Vedení Energie Karlovy Vary doufá, že se hokejistům z lázeňského mužstva podaří spanilou jízdu Plzně zopakovat. "Jistotu play-off ještě nemají Vítkovice ani Plzeň. Hlavním předpokladem k tomu, abychom o postup ještě mohli bpjovat, je však úspěch ve dvou víkendových utkáních," dodává tiskový mluvčí klubu Jiří Holý.