HC Energie Karlovy Vary

Fanoušci těšte se! Velká párty v Energie Dragon Clubu!

K a r l o v y  V a r y - Velmi příjemné zpestření „okurkové“ sezony chystá vedení HC Energie Karlovy Vary pro své příznivce. Ve čtvrtek 19. května totiž mají všichni fanoušci karlovarského hokeje možnost vidět své hrdiny na vlastní oči z velké blízkosti. A nejenom vidět, můžou si se všemi hráči, novými posilami i trenéry pohovořit. O hudební kulisu se postará sekretář klubu Jiří Holý. Hokejové fanynky jistě potěší fakt, že si se svými oblíbenými hráči budou moci zatancovat.
HC Energie Karlovy Vary zve všechny fanoušky ve čtvrtek 19. května od 19. hodin na velkolepý hokejový večer do jejich Energie Dragon Clubu. Tento večer je pořádán pro všechny příznivce HC Energie, tedy nejenom pro členy Fan Clubu.

Každý fanoušek, který přijde v karlovarském hokejovém dresu, nebo s sebou přinese návrh na nového maskota klubu, dostane malý dárek a zároveň bude zařazen do slosování o zajímavé ceny (permanentky, podepsané dresy, hokejky atd.). Součástí večera bude promítání sestřihu z loňské sezony, při kterém si fanoušci připomenou hokejové zážitky z minulé sezony.

Všichni, kteří se na tento zcela unikátní večer dostaví, mají šanci si osobně popovídat se všemi hráči A-mužstva, včetně nových posil, ale i s trenéry a případně je pozvat na drink. Fanynkám bude umožněno, aby své oblíbené hráče vyzvaly k tanci na muziku, o kterou se tentokrát postará sekretář klubu.