HC Energie Karlovy Vary

Týden výher i proher karlovarské mládeže

K a r l o v y V a r y - Junioři HC Energie v minulém týdnu odehráli dvě utkání, kdy jedno na domácím ledě prohráli, ale v dalším zápase na ledě třetího týmu tabulky dokázali přehrát Pardubice o šest branek. Podobně si vedli i karlovarští dorostenci, kdy také ze dvou zápasů domácí utkání prohráli a na hostujícím ledě dokázali vyhrát. Ovšem žáci karlovarského klubu podcenili domácí mančaft a z Kladna si odváží šestigólový debakl.

extraliga juniorů

13. kolo

HC Energie Karlovy Vary – HC České Budějovice 0:2 (0:2, 0:0, 0:0)

Karlovarští nezvládli úvod utkání a po zbytečných chybách dvakrát inkasovali. V dalším průběhu zápasu soupeř pozorně bránil, čímž znemožnil domácím se gólově prosadit.

14. kolo

HC Pardubice - HC Energie K. Vary 1:7 (0:2, 1:3, 0:2)

Branky: Budínský 2x, Kalousek, Bauer Jakub, Kloz, Kuběna, Bušta, Asistence: Hamerle 2x, Bauer Jan 2x, Kloz 2x, Zmeškal, Gasparik, Bauer Jakub, Budínský, Bušta

Hosté ustáli úvodní tlak domácích a v závěru první třetiny vstřelili dva velice důležité góly. V další třetině 3x potrestali vyloučení Pardubic, a když z  pozorné obrany přidali v poslední části ještě dvě branky, odvezli si po bojovném a zodpovědném výkonu nečekané, ale zcela zasloužené vysoké vítězství.

extraliga dorostu

13. kolo

HC Ústí n. Labem - HC Energie K. Vary 0:2 (0:0, 0:0, 0:2)

Branky: Kellner, Záhora Asistence: Benda

Celé utkání bylo soubojem útoku Energie s domácí obranou v čele s vynikajícím brankářem, kterého se podařilo hostům překonat až v závěrečné části hry. Karlovarští podali trpělivý a disciplinovaný výkon, který vedl k zaslouženým bodům.

14. kolo

HC Energie K. Vary - Č. Budějovice 1:2(0:1, 1:1, 0:0)

Branka: Novák Asistence: Polák

Jihočeši vedli v polovině utkání o dvě branky. Kontaktní branku na 1-2 vstřelili domácí 17 vteřin před koncem 2. třetiny, která je nakopla do místy až drtivého tlaku v poslední části. Bohužel z řady gólových šancí nic neproměnili a tudíž zůstali bez bodu.

žákovská liga starších žáků

9. kolo

9. třída

HC Rabat Kladno - HC K. Vary 2:3 (0:3, 0:0, 2:0)

Branky:Flieger 3 Asistence:Fusek 2, Vachovec 2, Vaněk

Hosté dokonale zaskočili domácí družstvo především v první třetině, ve které se díky hattricku Fliegera ujali zcela zaslouženě nečekaného tří brankového vedení. V dalším průběhu zápasu pak kolektivním výkonem celého týmu dokázali domácím, kteří po první přestávce ještě zvýšili tempo hry, odolávat až do konce utkání a proto dva body zamířily do K. Varů.

8. třída

HC Rabat Kladno - HC K. Vary 6:0 (2:0, 2:0, 2:0)

Karlovarští zřejmě podcenili soupeře i když je to k nepochopení. Domácí známí svojí dobrou kombinační hrou Západočechy přehráli, kdy si své branky rovnoměrně rozložili do každé třetiny a přesvědčivým způsobem zaslouženě vyhráli.

žákovská liga mladších žáků

9. kolo

7. třída

HC K. Vary - HC Rabat Kladno 3:2 (1:0, 2:1, 0:1)

Branky: Formánek, Kovářík, Táborský Asistence: Frk, Kadlečík, Svoboda

Karlovarští „sedmáci“ nastoupili proti dosud neporaženému soupeři. Zápas přinesl velmi kvalitní hokej. Po dobu čtyřiceti minut měli mírnou převahu domácí, ale závěrečná část patřila hostům. Ti i přes velkou snahu nedokázali přelstít obětavě hrající domácí a poprvé v sezoně museli okusit hořkost porážky.

6. třída

HC K. Vary - HC Rabat Kladno 4:2 (2:2, 1:0, 1:0)

Branky: Šaling, Flefl, Bouda, Csamango Asistence: Csamango, Flegl, Urbančok

Karlovarská 6. třída proti dobře bruslícímu soupeři předvedla obětavý výkon založený na organizované obraně. V útoku potom praktikovala agresivní napadání protivníka, díky němuž se dostávala do šancí, ve kterých byla velmi efektivní a zaslouženě získala dva body.

severočeský regionální přebor elévů

6. kolo

5. třída

HC Chemopetrol Litvínov - HC K. Vary 4:3 (1:0, 3:1, 0:2)

Branky: Hanák, Opatrný, Krejsa Asistence: Černý, Bečka, Opatrný

Karlovarští už prohrávali 4:0, ale po první vstřelené brance jim vzrostla jejich sebedůvěra a bojovným výkonem nakonec sahali po remíze.

4. třída

HC Chemopetrol Litvínov - HC K. Vary 3:6 (1:0, 1:1, 1:5)

Branky: Michálek 4, Rubeš 2 Asistence: Rubeš, Kovářík, Michlek

Ještě 8 minut před koncem utkání vedli domácí 3:1, ale hosté nadšeným závěrem utkání, ve kterém vstřelili pět gólů, výsledek otočili a zaslouženě zvítězili!