HC Energie Karlovy Vary

Dorost zdolal Tygry a vrátil se na postupové místo

HC Energie Karlovy Vary - HC Bílí Tygři Liberec 4:3 (1:1, 2:1, 1:1)

K a r l o v y V a r y - Dorostenci karlovarské Energie přivítali na domácím ledě Bílé Tygry z Liberce, kteří rovněž bojují o šesté postupové místo v tabulce. Domácí měli namířeno k vítězství již od začátku především díky tomu, že soupeř musel pokaždé dotahovat jednobrankové manko. Na čtvrtý vítězný gól Matěje Záhory již však hosté odpovědět nedokázali. Domácí si tak připisují velecenné dva body do tabulky a vracejí se po čtvrtečním nezdaru na Kladně zpět na šesté postupové místo.

Extraliga dorostu, 45. kolo, so 18.2.2006, Zimní stadion Karlovy Vary
Karlovy Vary
Liberec
4:3
1:1, 2:1, 1:1
Branky a nahrávky: 2. Kellner (Chaljavin), 26. Záhora (Tollinger), 39. Topinka (Tomáš Rohan), 50. Záhora (Mareček) - 13. Klíma (Stehno, Hataš), 35. Stehno (Klíma, Kedršt), 47. Stehno (Krastenics). Vyloučení: 8:7, navíc Tomeček 10 minut. Využití: 1:1. Diváci: 70. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3.
Karlovy Vary: Benda - Novák, Přindiš, Ryžuk, Čižniar, Tollinger, Tomeček, Martin Rohan - Chocholáč, Mareček, Topinka, Hudák, Záhora, Polák, Kellner, Mistoler, Chaljavin, Tomáš Rohan
Liberec: Blažíček - Příkazský, Hataš, Niko, Seidl, Jurčák, Černý, Kysilka, Přibyl - Skalický, Kedršt, Falta, Klíma, Drnec, Chlouba, Stehno, Krastenics, Mizerík, Mulač, Vařecha

Komentář k utkání

Komentář připravujeme.

Ohlasy trenérů

Zdeněk, trenér HC Energie Karlovy Vary: Našim hráčům patří maximální pochvala za bojovnost a nasazení. Především díky ubráněné přesilovce pěti proti třem v 54. minutě, která trvala necelé dvě minuty jsme dnes zvítězili. Byl to jistě rozhodující moment.

Vladimír Čermák, trenér HC Bílí Tygři Liberec: Prohráli jsme, nehovoří se mi dobře. Porážka nás samozřejmě mrzí mrzí, při troše štěstí jsme mohli mít bod, ale trestuhodně jsme nevyužili tu dvouminutovou přesilovou hru. Dle mého názoru ji Vary nebránily příliš tvrdě, mohli jsme vstřelit branku, ale štěstí nám dnes nepřálo.