HC Energie Karlovy Vary

Karlovarská mládež obdarována milionem korun!

Štědrý finanční dar v hodnotě jeden milion korun obdržela mládež karlovarské Energie den před historickým duelem, kdy juniorský tým nastoupí do play-off v roli vítěze základní části! Symbolický šek společnosti SLOT Game a.s. předala paní Markéta Azemovičová na zimním stadionu zástupkyni OS Hockey Club Karlovy Vary Vítězslavě Fenclové za přítomnosti hlavního trenéra juniorského týmu Mikuláše Antoníka a jeho svěřenců.
„Společnost SLOT Game a.s. patří k nejvýznamnějším sponzorům v regionu, především v oblasti sportu,“ představila obchodní manažerka HC Energie Karlovy Vary Vítězslava Fenclová firmu, do jejíž obchodní náplně spadá především systém výherních automatů. „Jsme velice rádi, že tato regionálně významná firma podporuje karlovarský hokej, zejména pak Sportovní centrum mládeže HC Energie Karlovy Vary,“ pokračuje dále.

Finanční dar jednoho milionu korun je určen výhradně pro 250ti člennou základnu mládeže. „Společnost SLOT Game a.s. poskytuje dar výhradně pro mládežnické oddíly,“ potvrzuje zástupkyně společnosti Markéta Azemovičová. „Bude využit na pronájem sportovních ploch pro účely tréninku karlovarské mládeže a na potřebné sportovní dovybavení mládeže,“ upřesňuje dále.

„Společnost SLOT Game a.s., patřící významným karlovarským podnikatelům panu Milutinu Peričovi a Janu Tůmovi, sponzoruje hokejový klub roční částkou jeden až dva miliony korun. Tento dar je pro Sportovní centrum mládeže a OS Hockey Club Karlovy Vary velmi významný a já za něj velmi děkuji jménem celého klubu,“ uzavírá Vítězslava Fenclová.