HC Energie Karlovy Vary

O víkendu bojovali pouze žáci

Dorostenci své letošní putování nejvyšší soutěží už skončili, junioři se o uplynulém víkendu připravovali na čtvrtfinálové boje s Olomoucí a tak karlovarský prapor držely pouze žákovské kategorie. A dařilo se jim celkem dobře. Jasné výhry si připsali osmáci i deváťáci nad Sokolovem a čtvrtá třída nad Mariánskými Lázněmi. Naopak páťáci stejnému soupeři podlehli. Vrchol sezóny prožívá třetí třída, která se zatím vyrovnaně pere s Děčínem o titul mistra v Severočeském přeboru v minihokeji.

Žákovská liga starších žáků – 9. třída

HC Energie Karlovy Vary - HC Sokolov 9:1 (2:0, 3:4, 4:1)
Branky: Sýkora 3, Hluchý 2, Červenka , Záhora, Hampl, Frk. Asistence: Kverka 2, Hampl 2, Beširevič, Škornička, Škrdle, Kovář, Funk.
Energetikům se střetnutí vydařilo. Po celé utkání hosty bruslařsky převyšovali, vtipně kombinovali a celkově soupeře, který se i přes konečnou vysokou porážku snažil uhrát co nejlepší výsledek, převyšovali ve všech hokejových činnostech.

Žákovská liga starších žáků – 8. třída

HC Energie Karlovy Vary - HC Sokolov 5:0 (2:0, 2:0. 1:0)
Branky: Miškovský 2, Zadražil, Tomeček, Táborský. Asistence:Táborský 2, Tomeček, Gombár, Urbančok.
Sokolovští se snažili hrát na hranici hokejové agresivity, což činilo domácím částečné problémy. Přesto se nakonec prosadili karlovarští osmáci, kteří tak potvrdili roli papírového favorita.

Žákovská liga mladších žáků – 6. a 7. třída

HC Baník Sokolov – HC Energie Karlovy Vary – nehráno
Domácí se zúčastnili zájezdu do Švédska a zápasy 6. a 7. třídy se sehrají později.

Západočeský přebor elévů - 5. třída

HC Energie Karlovy Vary - HC Mariánské Lázně 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Překvapivé vítězství hostujícího družstva, které sice herně lepší nebylo, ale svým důrazem a obětavostí šlo vítězství vstříc.

Západočeský přebor elévů - 4. třída

HC Energie Karlovy Vary - HC Mariánské Lázně 14:0 (2:0, 7:0, 5:0)
Branky: Bečka 4, Vodička 3, Ozom 3, Hauzr 2, Jakubův, Šesták. Asistence:Šesták 3, Liška 2, Bečka 2, Vodička 2, Troška, Krich, Kübelbeck.
Domácí jasně převyšovali soupeře ve všech hokejových činnostech a vysoké vítězství je spravedlivým vyjádřením dění na ledě.

Severočeský přebor v minihokeji - Finále o přeborníka 3. tříd (1. utkání)

HC Děčín – HC Energie Karlovy Vary 5:5
Branky: Bečka 2, Vildumetz, Trapl, Pajk.