HC Energie Karlovy Vary

Fotbalová Energie kráčí létem bez porážky

Hokejisté karlovarské Energie odehráli v rámci suché přípravy další fotbalové utkání. Po zápase s rezervou Olympie Březové, který vyhráli hokejisté jednoznačně 9:2, zdolali i vedoucí tým I. A třídy krajské soutěže Baník Královské Poříčí 2:1. Tentokrát zvítězili na hřišti Čechie Dalovice 3:2.
Hokejisty v zelenožlutých dresech poslal do vedení už na začátku duelu čerstvý držitel Zlaté helmy Lukáš Pech. I přes velké šance na obou stranách už v prvním poločase branka nepadla. Až ve druhém dějství domácí zúročili svou mírnou převahu.

Centr Petra Richtáře umístil hlavičkou míč do levé šibenice tradičního fotbalového brankáře Energie Ondřeje Němce dalovický Miroslav Brabec. O pět minut později Brabec vstřelil svou druhou branku v utkání, když z pětadvaceti metrů technickou střelou k levé tyči nachytal „na švestkách“ ochránce svatyně hostí. Poté už se hrálo od šestnáctky k šestnáctce a více z toho těžili hráči Energie. Dvakrát po sobě neuspěl tváří v tvář gólmanovi Dalovic Lukáš Mensator. Zastoupit ho tak musel kapitán Energie Skuhravý, který zužitkoval milimetrovou přihrávku Petra Kumstáta. Poté nastřelil dalovický Richtář z hranice velkého vápna břevno branky soupeře.

Poslední slovo v zápase však měli opět hokejisté. Pech vysunul pasem Mensatora, který přesnou ranou rozhodl o vítězství svého týmu. Energie tak neprohrála už třetí utkání v řadě a je na nejlepší cestě obhájit vítězství na fotbalovém turnaji hokejistů z posledních dvou let, který se odehraje opět ve Zlíně.

Čechie Dalovice - HC Energie 2:3
Branky: Brabec 2 – Pech, Skuhravý, Mensator. Poločas: 0:1. Rozhodčí: Hodač, bez karet. Diváci: 70.

Fotogalerie

Michal Dobroň dal do souboje svou vypracovanou muskulaturu, Jakub Grof přidal hbitost.

Vítězslav Bílek čistě odzbrojen odvážným skluzem. Z dáli vše sleduje Lukáš Mensator.

Lukáš Mensator patří v týmu Energie k nejlepším kanonýrům.

Lukáš Pech už vyléčil zraněnou ruku a s plnou vervou se vřítil i do tohoto souboje

Václav Skurhavý skákat prostě umí:-)

... především je to ale výborný hokejista a i na trávě mu to jde slušně. Zde zkouší slavnou Zidanovu otočku...

... a tady už prchá soupeřům jako Baroš za starých časů.