HC Energie Karlovy Vary

Žraloci si brousí zuby na Spartu

V sobotu 22. září začíná nový ročník České sledge hokejové ligy. SKV Nowaco Sharks Karlovy Vary zve všechny příznivce na zimní stadion v Dolní Kamenné, kde se od 19:15 hodin střetne v prvním kole s obhájcem titulu, Spartou Praha!
Žraloci v lize Spartu ve dvouleté historii pražského klubu ještě neporazili, legenda o nezdolnosti už je ale prolomena. Před čtrnácti dny odešli na kvalitním turnaji ve Zlíně z ledu vítězně Žraloci s výsledkem 1:0. Sparta nakonec skončila mezi devíti celky poslední, Karlovy Vary se naopak staly se třetím místem nejlepším českým účastníkem turnaje.

Do reprízy finále posledních dvou ročníků České sledge hokejové ligy vstoupí Žraloci v plné síle a v nezměněné sestavě oproti loňsku. Za to ve Spartě došlo ke změnám. Odešel uznávaný trenér František Kovář a opora obrany Martin Kovář, oba se vrátili do mateřských Českých Budějovic. K výměně hráčů pak došlo na trase Praha - Zlín, na Moravu putoval univezrál Martin Hornich a místo něj opačným směrem Jan Zapletal.

Hned první kolo proti sobě svede dva adepty na umístění na předních příčkách a může leccos napovědět o jejich plánech. Všichni fanoušci jsou srdečně zváni! Další podrobnosti můžete najít na webu www.skvnowaco.cz.