HC Energie Karlovy Vary

Žraloci hrají o první místo, výhru můžete získat i vy

Nadcházející víkend bude karlovarská ledová plocha dvakrát patřit sledge hokeji. Ve třetím kole České sledge hokejové ligy hostí Žraloci v sobotu od 18:00 B.B. Budweiser Kings české Budějovice a v neděli od 13:45 Draky Kolín. Na oba zápasy je volný vstup a v průběhu nedělního utkání bude ze slosovatelných vstupenek z obou utkání vylosováno několik majitelů příjemných pozorností. Vyplňte si extraligovou přestávku sledge hokejem a přijďte podpořit karlovarské sledge hokejisty, kteří budou bojovat o udržení prvního místa v tabulce!

První polovinu základní části zakončí sledge hokejisté SKV Nowaco Sharks na svém ledě proti výkonnostně rozdílným soupeřům. České Budějovice se i přes posílení obrany o Martina Kováře a trenérského postu o Františka Kováře (oba se vrátili ze Sparty) nacházejí se třemi porážkami na posledním místě tabulky. Kolín je naopak příjemným překvapením a pouze zásluhou horšího skóre okupuje druhé místo za Karlovými Vary. Tým v čele se zkušeným německým šturmerem Robertem Pabstem potvrzuje správnost nastolené cesty ve výchově hráčů, jejímž výsledkem je postupný výkonností růst.

Před oběma zápasy budou na zimním stadionu v Dolní Kamenné zdarma rozdávány vstupenky se slosovatelnými útržky. Divácké věcné ceny se však budou z odevzdaných útržků losovat až při nedělním utkání s Kolínem. Kdo přijde fandit Žralokům dvakrát, má tím pádem větší šanci na výhru! Všichni fanoušci jsou srdečně zváni a jejich hlučné projevy vítány.

Vstupenky seženete také v "předprodeji" v redakci Karlovarského Deníku, v prodejně Tabáček v Zeyerově ulici, v Kavárně v Moskevské ulici naproti soudu, v novinovém stánku ve Staré roli na konečné autobusu č. 15, v Hockey Shopu Jiří Matějka na Sokolovské ulici a ti žíznivější i v pivnici Černá Plzeň.

Průběžná tabulka:

1. Karlovy Vary   3 1 2 0 0 14:4   7
2. Kolín          3 2 0 1 0 11:4   7
3. Zlín           4 1 1 2 0 11:10  7
4. Sparta Praha   3 1 1 1 0  8:3   6
5. Olomouc        4 1 0 0 3  5:19  3
6. Č. Budějovice  3 0 0 0 3  4:13  0

Informace také na: www.skvnowaco.cz.