HC Energie Karlovy Vary

Dračice pokračují ve spanilé jízdě

Ženy: Karlovy Vary - Kobra Praha 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Poslední čtvrtinu základní části skupiny B načaly karlovarské hokejistky duelem s Kobrou Praha a po celých 60 minut šlo o vyrovnané střetnutí. Svědčí o tom i poměr střel 27:25. Z bodů se však nakonec radovaly Dračice a to především díky vítězné brance Jitky Bauerové a tradičně kvalitnímu výkonu brankářky Martiny Lukešové.
Liga žen - skupina B, 10. kolo, so 17.11.2007, Zimní stadion Karlovy Vary
Karlovy Vary
Kobra
2:1
1:0, 0:1, 1:0
Branky: Wadowská, Bauerová - Hýbnerová. Asistence: Trampotová - Benešová. Vyloučení: 0:2. Využití: 1:0. Zásahy brankářek: Lukešová 25 - Bulejčíková 24. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.
Karlovy Vary: Lukešová - I.Kotrbáčková, S.Kotrbáčková, Wadowská, Hornová - Frková, Bauerová, Hajdová – Brichová, Pöpperlová, Tumpachová - Vaňousová, Trsková, Trampotová
Kobra: Bulejčíková - Čapková, Čtvrtníčková, Hamanová, Kocumová, Kovaříčková, Prečová, Roubíčková, Hýbnerová, Krausová, Benešová, Šlégrová, Sazamová

Komentář k utkání

Poslední zápas těchto soupeřů v základní části byl vyrovnaný. Úvodní třetinu vyhrály Dračice vlastním gólem Kober, když v 7. minutě jedna z hráček nešťastně tečovala střelu Wadowské od modré. Druhou třetinu naopak díky své důslednosti vyhrály Kobry. V 25. minutě Hýbnerová dorazila předchozí střelu Benešové. Za zmínku ještě stojí tyč Hajdové v 39. minutě a neuznaný gól Pöpperlové 30 sekund před sirénou.

Ve třetí třetině byly šťastnější Dračice. V čase 50:07 převzala Bauerová přihrávku Trampotové a nádhernou střelou pod víko zařídila vítězný gól. Při závěrečné dvouminutové power-play Kobry tlačily, ale Dračice obětavým výkonem vítězství udržely. Tři body zůstaly v Karlových Varech předevšík díky výbornému výkonu brankářky Lukešové, která dokázala vychytat i několik samostatných nájezdů.

Ohlasy trenérů

Hodnocení trenérů Karlových Varů: Zápasy s Kobrou bývají vyrovnané. Dnes rozhodl o našem vítězství výborný výkon brankářky Lukešové v celém utkání.