HC Energie Karlovy Vary

Mládež: Do nového roku se vztyčenou hlavou

Další série pozitivních výsledků se urodila v týmech karlovarské hokejové mládeže. Junioři po reprezentační přestávce navázali na předchozí kvalitní výkony vysokou výhrou nad Ústím a přestože jejich dorostenečtí kolegové ztratili vítězství v Hradci Králové až těsně před poslední sirénou, drží se oba mládežnické výběry na velmi lichotivé čtvrté příčce ligového pořadí. Mezi juniory se dvakrát střelecky prosadil Martin Šnajdr (na snímku). Ve slabší nadstavbové skupině se dařilo i žákovským kategoriím.

Extraliga juniorů

HC Energie Karlovy Vary – HC Slovan Ústečtí Lvi 7:3 (3:1, 3:1, 1:1)
Branky: Šnajdr 2, Rohan 2, Sláma, Topinka, Mareček. Asistence: Budínský 2, Schmidt 2, Záhora, Sláma, Topinka.
Hosté sice dali první branku zápasu, ale favorit zápasu se začal v jeho průběhu herně i střelecky prosazovat a utkání dovedl k bezpečnému vítězství.

Extraliga dorostu

HC Hradec Králové – HC Energie Karlovy Vary 3:2 sn (0:0, 1:1, 1:1 – 0:0, 1:0)
Branky: Frk, Konečný. Asistence: Vachovec, Frk, Fusek.
Domácí se v průběhu soutěže herně zvedli a svoji kvalitu potvrdili i v tomto utkání, které přineslo vyrovnaný průběh. Přesto zkušenější hosté sahali po plném počtu bodů, ale zbytečnou chybou těsně před koncem o dva body přišli.

Žákovská liga starších žáků - 9. třída

HC Energie Karlovy Vary - HC Liberec 8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
Branky: Kubáč 2, Winkler 2, Tomeček 2, Táborský, Gombár. Asistence: Kubáč 2, Troška 2, Táborský, Winkler, Tomeček, Vrána, Brodský.
Domácím se dařily přesilové hry, v nichž vsítili 4 branky. Kromě početních výhod karlovarští soupeře převyšovali i bruslařsky. V zápase vynikla útočná formace Táborský-Kubáč-Winkler, která hrála s chutí a navíc byla i produktivní.

Žákovská liga starších žáků - 8. třída

HC Energie Karlovy Vary - HC Liberec 9:0 (3:0, 4:0, 2:0)
Branky: Vrána 2, Bečka 2, Šaling, Csamango, Flegl, Sturma, Duda. Asistence: Zikmund 2, Duda, Čoudek, Sturma.
Západočeši předvedli kvalitní výkon s dobrým pohybem a agresivitou v útočném pásmu. Dokázali k soupeři včas přistupovat a tím ho donutili k chybám, které brankově potrestali.

Žákovská liga mladších žáků - 7. třída

HC Liberec - HC Energie Karlovy Vary 2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Branky: Krejsa 3, Opatrný. Asistence: Suchý, Opatrný.
Dvě třetiny se hrál vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Domácí vedli již 2:0, ale hosté se nevzdali a třemi brankami v závěrečné třetině otočili výsledek. Dobré utkání odehrál celý tým, ale svým výkonem vyčnívali Krejsa, Opatrný a brankář Fečo.

Žákovská liga mladších žáků - 6. třída

HC Liberec - HC Energie Karlovy Vary 8:2 (2:1, 3:0, 3:1)
Branky: Binias, Křehký. Asistence: Šesták.
Hostům patřilo prvních pět minut, ale poté přestali bruslit, domácí napadat a začali hrát individuálně. Liberec měl kompaktnější hru, kterou brankově zužitkoval. Na začátku 3. třetiny svitla pro karlovarské mladíky jiskřička naděje v podobě rychle vstřelené branky na případné srovnání výsledku, ale individuálními chybami nabídli domácím další šance a ti jimi nepohrdli.

Západočeský přebor elévů - 5. třída

HC Klatovy - HC Energie Karlovy Vary 1:14 (1:4, 0:4, 0:6)
Branky: Vodička a Smolka 3, Kübelbeck 2, Krich, Trapl, hauzr, Homolka, Vildumetz, Kabyl. Asistence: Krich, Hauzr, Smolka a Vildumetz po 2, Vodička, Trapl, Homolka.
Energie hned od začátku nenechala nic náhodě a šla jasně za vítězstvím. Ve 3. třetině již domácí rezignovali a umožnili tak energetikům získat drtivého vítězství.

Západočeský přebor elévů - 4. třída

HC Klatovy - HC Energie Karlovy Vary 3:6 (1:2, 1:4, 1:0)
Branky: Bečka a Pajk 2, Chládek, Hanák. Asistence: Bečka 3, Pajk 2, Hanák. Domácí se sice překvapivě ujali v 5. minutě vedení, ale na konci třetiny byl stav již příznivý pro Karlovarské, kteří v průběhu 2. třetiny svůj náskok bezpečně navýšili. Klatovy v závěru jen výsledek korigovali.

Severočeský přebor v minihokeji - 3. třída

HC Most - HC Energie Karlovy Vary 9:6
Branky: Nídl 2, Parshakov 2, Glanc Šimon, Kunc.

Severočeský přebor v minihokeji - 2. třída

HC Most - HC Energie Karlovy Vary 4:14
Branky: Prošek 5, Formánek 4, Novotný, Maloušek, Rozhon, Glanc Matěj.