HC Energie Karlovy Vary

Jestli ji miluješ, vezmi ji na hokej!

Svátek všech zamilovaných je tady a proč nespojit příjemné s ještě příjemnějším! Oslavte svatého Valentýna se svou přítelkyní, snoubenkou nebo manželkou na hokejovém utkání! HC Energie připravila pro zamilované páry speciální zlevněné vstupné na páteční utkání Karlových Varů s okenáři z Kladna. Vstupné ke stání pro pár činí pouze 100 Kč. To ale není všechno. Každá dvojice se může zapojit do soutěže o romantickou večeři v restauraci CAFFÉ PIZZERIA VENEZIA, další soutěžící se mohou těšit na stylovou kytici od společnosti KVĚTINY NAĎA. Zlevněné vstupné pro páry i soutěžní kupóny budou k dostání opět na Pokladně 2 (dřevěná budka u hlavního vchodu).

Jak se zapojím do soutěže?

Při zakoupení zlevněného vstupného pro jeden pár obdržíte přímo na pokladně soutěžní lístek, na který vyplníte svá jména a telefonní číslo. Lístek pak odevzdáte do připraveného krabice v Hockey Shopu na zimním stadionu. Během první třetiny proběhne losování tří soutěžících párů, kteří budou v rozhlase vyzváni (zároveň budete kontaktováni telefonicky), aby se v průběhu druhé přestávky připravili k netradičnímu soutěžnímu klání o romantickou večeři v restauraci CAFFÉ PIZZERIA VENEZIA v hodnotě 1.500,- Kč. A v čem se bude soutěžit? Nechte se překvapit, pouze doporučujeme vynechat tradiční přestávkovou klobásku!

Vítězný pár se může těšit na příjemně strávený večer, všechny tři soutěžící dívky budou navíc obdarovány nádhernou kyticí od společnosti KVĚTINY NAĎA.

CAFFÉ PIZZERIA VENEZIA

Již od roku 1991 nabízí CAFFÉ PIZZERIA VENEZIA rozsáhlý výběr těstovin, pizz, masových specialit a salátů, které potěší skutečné labužníky i ty, kteří chtějí objevovat nové kulinářské obzory. Italský majitel je zárukou nejkvalitnějších ingrediencí a dodržení správných postupů při přípravě tradičních pokrmů. Ve stylové restauraci naproti hotelu Thermal naleznete ideální prostředí pro rodinné oslavy i krátká posezení s přáteli na vyhlídkové terase s výtečnou italskou kávou značky Illy. Široká nabídka kvalitních vín a typických likérů dotváří tu pravou atmosféru italské restaurace.

KVĚTINY NAĎA

Firma KVĚTINY NAĎA působí v Karlových Varech již 17 let, nabízí veškeré floristické produkty a služby jako jsou: kytice, aranžmá, hrnkové květiny, svatební kytice včetně kompletní výzdoby a mnoho dalšího. Naše obchody naleznete v ulici Dr. Davida Bechera 15 a v areálu Penny marketu v Drahovicíh. Těšíme se na Vaší návštěvu!