HC Energie Karlovy Vary

Doprovodný program semifinále s příchutí oslav zlatých juniorů!

Již tradičně se můžete během utkání HC Energie těšit na soutěže a zajímavé akce. Společnost BALONSERVIS pro fanoušky připravila dálek v podobě nafukovacích balonků v klubových barvách. S jejich využitím můžete přivítat hráče při nástupu na led, nezapomeňte ovšem, že v rámci doprovodného programu na led vyjedou zlatí karlovarští junioři s mistrovským pohárem a medailemi! Připravme úspěšným hokejovým nadějím zelenobílý večírek, který si rozhodně zaslouží! Jako obvykle poznáme další tři výherce pětisetkorunových poukazů na nákup elektroniky v prodejně ELECTRO WORLD, nejlepší hráči dvojutkání si odnesou čajovou soupravu značky THUN - KARLOVARSKÝ PORCELÁN a dárkový koš od společnosti AUTO DONTH, s.r.o.. Stejná firma ocení balíčkem autokosmetiky i dva vylosované permanentkáře. Nové kolo soutěže o 10 tisíc korun pro opravdové hokejové odborníky připravila sázková kancelář TIPSPORT. Promo team HITRÁDIA DRAGON Vám opět zpříjemní čekání na záčátek zápasu. Do rozebrání celkového nákladu si díky spolupráci se společností KV TISK můžete na pokladnách vyzvednout zdarma i publikaci Play off Mania a pokračuje i malování bojových ornamentů na obličeje se společností CREATIVE WORLD.

Najdi puk a TIPSPORT Tě odmění 10 tisíci!

Také na semifinálovou sérii připravila společnosti TIPSPORT pro pozorné fanoušky soutěž, ve které obstojí jen skuteční odborníci! Skupina sympatických hostesek Vám při příchodu na zimní stadion, případně v jeho útrobách, předá soutěžní kupón s momentkou z utkání. Háček je v tom, že na snímku chybí puk! Označte místo, kde byste střed kotouče očekávali, vyplňte své telefonní číslo a svůj poukaz do soutěže odevzdejte buď přímo na stadionu nebo do tří dnů na jakékoliv pobočce společnosti TIPSPORT. A nakonec to nejlepší - odměnou pro nejlepšího tipéra je 10 tisíc korun!

Zelenobílé peklo se společností BALONSERVIS

Ve čtvrtfinále zafungovalo karlovarské zelenobílé peklo parádně - Litvínov v domácí aréně Energie nezískal jediný bod. Nyní před fanoušky i hokejisty stojí další a ještě větší výzva. Boj o finále s Českými Budějovicemi bude vyžadovat ještě větší úsilí. Nebojte se proto vyndat ze svého šatníku oblečení v klubových barvách. Vytvořit tu pravou zelenobílou lavinu Vám navíc pomůže společnost BALONSERVIS, která na třetí i čtvrtý zápas semifinálové série dodá po dvou tisícovkách nafukovacích balonků v klubových barvách! Balonky si můžete zdarma vyzvednout u promo teamu Hitrádia Dragon i na dalších místech na zimním stadionu. Fanoušci na tribunách k sezení naleznou balonky přímo na svém sedadle.

Doporučení: Při příchodu hráčů na led balonky nafoukněte a pouze přidržte (nezavazujte). Balonek poté opět sfoukněte a uschovejte. V průběhu doprovodného programu na led vyjedou s pohárem a zlatými medailemi karlovarští junioři, aby se věrným fanouškům pochlubili s historickým titulem mistra ČR! Přivítejme tedy hráče "A" týmu i zlaté juniory HC Energie ZELENOBÍLÝM PEKLEM! A třeba bude důvod i k závěrečné děkovačce! Zároveň prosíme všechny fanoušky, aby během utkání nevhazovali balonky ani jiné předměty na ledovou plochu.

Udělejte si radost v ELECTRO WORLDU

Trocha štěstí, rychlá reakce a můžete si užívat nákupy kvalitní elektroniky! Karlovarská prodejna společnosti ELECTRO WORLD připravila fanouškům HC Energie pro všechna zbývající utkání letošní sezóny zajímavou soutěž. Při každém zápase budou mezi diváky vhozeny tři létající talíře, jejichž šťastní majitelé se mohou těšit na poukaz na nákup v hodnotě 500 Kč! Tři výherci každého kola obdrží vedle hlavní ceny i drobné propagační předměty v barvách HC Energie.

NA PLAY OFF S FIRMOU AUTO DONTH

Společnost AUTO DONTH, s.r.o. vypravila zdarma pro nejvěrnější karlovarské fanoušky dva autobusy na obě utkání čtvrtfinálové série v Litvínově a stejný dárek připravila pro energetickou družinu i při prvních dvou semifinálových duelech v Českých Budějovicích. A pokud karlovarští hokejisté vybojují další zápasy na jihu Čech, firma AUTO DONTH opět plně uhradí náklady na výjezd dvou autobusů!

Společnost AUTO DONTH dále ocení dárkovým košem v hodnotě 2000,- Kč nejlepší hráče utkání a na balíček autokosmetiky od stejné firmy se mohou těšit i dva výherci z řad permanentkářů. Ti navíc získají i po dvou vstupenkách na koncert skupin Divokej Bill (úterní vítězové) nebo Wanastowi Vjecy (středeční výherci) od Music agency VLNY.

FOTOSOUTĚŽ O2 EXTRALIGY

Netradiční výzvu položila před běžné fanoušky i profesionální fotografy společnost BPA sport marketing a.s. Do soutěže o velmi zajímavé ceny se může přihlásit každý, kdo letos vyfotí (nebo již vyfotil) zajímavý moment na zimním stadionu v průběhu utkání O2 extraligy. Nejpovedenější snímky se posléze stanou součástí unikátní putovní výstavy a sezónního kalendáře.

Do válečných barev s CREATIVE WORLD

Fandíte rádi nahlas? Nebo raději projevujete spřízněnost s týmem svým vzhledem? Tak právě pro Vás připravila společnost CREATIVE WORLD & WORKSHOP Ltd. zajímavé zpestření. V prostranství u hlavního vchodu na zimní stadion Vás budou před následujícím utkáním O2 extraligy očekávat příjemné slečny, které Vám zdarma vyzdobí obličej klubovým logem či trikolorou. Ukažte, jaké barvy patří Vašemu srdci! CREATIVE WORLD Vám pomůže. Akce bude probíhat při utkání 52. kola proti Českým Budějovicím a při prvních dvou zápasech play off (3. a 4. března)! Akce byla prodloužena i pro 5. čtvrtfinálové utkání. Prozatím poslední barvení je v plánu 25. března při prvním domácím semifinálovém boji.

PLAY OFF MANIA Vás provede vyřazovacími boji!

Postup karlovarského áčka, juniorů i dorostu, navíc z předních příček extraligových tabulek, je tou nejlepší příležitostí k vydání unikátní publikace. Průvodce karlovarského fanouška pro play off Vám nabídne rozhovory s trenéry dorostu, juniorů i áčka, interview s „těžebními věžemi“, statistický servis, popis systému play off a hrací termíny jednotlivých utkání. Lahůdkou pak bude pro každého hokejového labužníka velký plakát se všemi aktéry play off! Karlovarský fanoušek se bez PLAY OFF MANIE nemůže obejít. Tím spíše, že celá publikace bude prvním třem tisícovkám fanoušků distribuována díky spolupráci se společností KV TISK zcela ZDARMA.

Zelená linka do kabiny energetiků

Chcete povzbudit hráče HC Energie v jejich boji s českobudějovickým Mountfieldem? Máte na srdci nějaký bojovný vzkaz, důležitou radu nebo jen chcete vyjádřit obdiv svému oblíbenému hráči? Máte jedinečnou možnost! Prostřednictví nové rubriky "ZELENÁ LINKA" můžete poslat prostřednictvím oficiálního klubového webu svůj vzkaz přímo do kabiny! Hráči HC Energie se těší na Vaše příspěvky!

Více informací o možnostech zábavy na karlovarském zimním stadionu naleznete v sekci Moje Energie - Moje zábava.