HC Energie Karlovy Vary

Michal Dobroň: Budějovice to prostě neunesly

A team včera předvedl pěkný a kvalitní zápas, kterým opět dotáhl sérii. K tomu, aby se rozhodlo, kdo postoupí do finále, bude zapotřebí všech sedm možných utkání. Na pozápasové dojmy jsme se zeptali Michala Dobroně.
"To byl vyloženě zápas, který nám sedl. Vedlo se nám v soubojích, jezdilo nám to, takže si myslím, že jsme zaslouženě vyhráli."

Očividně jste Budějovice přehráli, měli jste navrch...
Měli jsme trochu navrch a to i v osobních soubojích a myslím si, že jsme byli lepší v pohybu.
Čím to je, že na jihu vám to zatím nevyšlo a na domácí scéně se mužstvu daří výborně? Opravdu v tom může hrát takovou roli jiné prostředí, jiný led?
No tak může to být trochu prostředím. Je tam velké teplo, špatný led, tím pádem se nám tam hůře bruslí, je to jedno k druhému. Ale myslím si, že když jsme poslední zápas prohráli až v prodloužení, tak je vidět, ža na to rozhodně máme a v úterý na to vletíme.
Budějovice zápas moc nezvládly.Jak Vy vidíte, že to skončilo tímto způsobem?
Nedá se říct, že to nezvládly. Jen to prostě asi neunesly. Bylo to 3:0 a za takového stavu mohou rupnout nervy každému. Nevím, jak bychom se zachovali my, kdyby to bylo naopak.
Stav série je 3:3 a v úterý se rozhodne. Proběhne na poslední semifinálový duel nějaká zvláštní příprava?
Žádná extra příprava nebude, prostě musíme od začátku bruslit, hrát přinejmenším stejně dobře, jako dnes, být úspěšní v osobních soubojích a když to vydržíme celých 60 minut, tak si myslím, že to dobře dopadne.

Související články

A team HC Energie | pá 28.3.2008

Vyprodáno - v neděli opět před plným domem!