HC Energie Karlovy Vary

Výměna vstupenek k sezení v pátek, vstupenky na finále v prodeji v neděli

Předprodej vstupenek na 6. utkání finálové série mezi Energií Karlovy Vary a Slavií Praha začíná v neděli 13. dubna od 10:00 hod. Vstupenky na domácí zápas Energie (14. dubna od 17:25) zakoupíte na pokladně č. 1 a č. 2 u zimního stadionu. Prodej je z důvodu uspokojení co největšího počtu fanoušků omezen na 4 vstupenky na osobu. Při předložení sezónní permanentní vstupenky ke stání (pouze jedna na osobu, předložení více permanentních vstupenek není povoleno) má nárok na nákup jedné vstupenky navíc. Celkem tedy fanoušek může koupit 5 vstupenek. Po nákupu bude permanentní vstupenka znehodnocena odstřižením růžku. Držitelé permanentek k sezení si mohou oproti předložení své sezónní permanentní vstupenky zakoupit lístky na svá místa POUZE V PÁTEK v kanceláři pana Holého na zimním stadionu.


Do prodeje půjde minimálně 1500 vstupenek! Kvůli lepší kontrole proběhne prodej pouze na zimním stadionu. Věříme tak, že se dostane na všechny věrné fanoušky.

Z kapacitních a technických důvodů nemůže klub přijímat žádné objednávky.

Vstupenku k stání zakoupíte za 150,- Kč, sezení Vás vyjde na 250,- Kč. Cena klubových vstupenek (ve čtvrtfinále a semifinále volné) činí 50,- Kč na stání a 100,- Kč na sezení.

Otevírací doba v předprodejích
Pokladna č. 1 a č. 2 na zimním stadionu: neděle 13.4. od 10:00
Kancelář pana Holého na zimním stadionu: pátek 9:00 – 18:00, (pouze vstupenky k sezení oproti předložení permanentky k sezení)