HC Energie Karlovy Vary

Šesté finále na obrazovce u stadionu, připraven je i tradiční doprovodný program. Utkání začíná až v 19:30!

Pořádně dlouhý večer čeká na všechny účastníky šestého finálového duelu. Z důvodu kolize s utkáním fotbalové ligy byl pondělní souboj Energie se Slavií Praha přesunut až na 19:30. To ale není překážkou pro skvělý hokej doplněný řadou doprovodných akcí. Už v 17 hodin vystoupí před zimním stadionem oblíbená skupina Proměny, kterou později vystřídá přímý přenos na velkoplošné obrazovce. Na projekci Vás zve hejtman KARLOVARSKÉHO KRAJE a klub HC Energie. Vstup je zdarma, a pokud přijdete v klubovém oblečení nebo s válečnými barvami v obličeji, čeká na Vás i občerstvení v podobě piva a párku! Správně se vyzdobit válečnými barvami od společnosti CREATIVE WORLD Vám pomůže promoteam HITRÁDA DRAGON nebo karlovarské Dračice. Zapojit se můžete i do zelenobílého balónkového pekla od firmy BALONSERVIS. Již tradicí je soutěž s firmou ELECTRO WORLD a AUTO DONTH. Dva permanenkáři si odnesou i po dvou vstupenkách na koncert skupiny WHITESNAKE od pořádající Music agency VLNY. Oceněni budou také nejlepší hráči zápasu, kteří obdrží dárkové koše od společnosti AUTO DONTH, sadu luxusního porcelánu značky THUN THUN - KARLOVARSKÝ PORCELÁN a soudek piva od BUDĚJOVICKÉHO BUDVARU. . Nejlepší energetik si pak užije víkend pro dvě osoby v lázeňském domě ČAJKOVSKIJ. Zatleskat budete moci také karlovarským sledgehokejistům, kteří letos vybojovali historický titul mistrů republiky.

Šestý zápas také na velkoplošné obrazovce u zimního stadionu!

Hejtman Karlovarského kraje JUDr. Josef Pavel a klub HC Energie Karlovy Vary zvou všechny příznivce ledního hokeje ke sledování šestého finálového utkání. Pokud se nedostanete přímo na zimní stadion, můžete historické okamžiky klubu Vašeho srdce sledovat i na kvalitní velkoplošné obrazovce (6 x 4 m) přímo na parkovišti u zimního stadionu! Akce začíná v pondělí 14. dubna v 17 hodin vystoupením skupiny PROMĚNY. Přímý přenos klíčového utkání začíná v 19:30.

A pokud přijdete oděni do klubových barev, případně svou náklonnost k HC Energii vyjádříte bojovou výzdobou ve svých obličejích, můžete se těšit i na malé občerstvení zdarma (pivo a párek). Hokejisté potřebují Vaší podporu v boji o MISTROVSKÝ TITUL!

Brány zimního stadionu se otevírají v 18:00.

NA PLAY OFF S FIRMOU AUTO DONTH

Společnost AUTO DONTH vypravila zdarma pro nejvěrnější karlovarské fanoušky dva autobusy na obě utkání čtvrtfinálové série v Litvínově a stejný dárek připravila pro energetickou družinu i při všech čtyřech semifinálových duelech v Českých Budějovicích a dvou dosavadních bojích v pražské O2 aréně. Jelikož už nyní je jisté, že se finálová série do nejmodernější evropské haly v sobotu opět vrátí, nezapomeňte si u pana Bozděcha ve fanklubu rezervovat své místo ve fanouškovském autobuse. Cestu dvou autobusů opět hradí společnost AUTO DONTH.

Společnost AUTO DONTH dále ocení dárkovým košem v hodnotě 2000,- Kč nejlepší hráče šestého finálového utkání a na balíček autokosmetiky od stejné firmy se mohou při každém utkání těšit i dva výherci z řad permanentkářů. Ti navíc získají i po dvou vstupenkách na koncert od Music agency VLNY. V pondělí jsou ve hře legendární Whitesnake!

Udělejte si radost v ELECTRO WORLDU

Trocha štěstí, rychlá reakce a můžete si užívat nákupy kvalitní elektroniky! Karlovarská prodejna společnosti ELECTRO WORLD připravila fanouškům HC Energie pro všechna zbývající utkání letošní sezóny zajímavou soutěž. Při každém zápase budou mezi diváky vhozeny tři létající talíře, jejichž šťastní majitelé se mohou těšit na poukaz na nákup v hodnotě 500 Kč! Tři výherci každého kola obdrží vedle hlavní ceny i drobné propagační předměty v barvách HC Energie.

Do válečných barev s CREATIVE WORLD

Fandíte rádi nahlas? Nebo raději projevujete spřízněnost s týmem svým vzhledem? Tak právě pro Vás připravila společnost CREATIVE WORLD & WORKSHOP Ltd. zajímavé zpestření. V prostranství u hlavního vchodu na zimní stadion Vás budou před 3. i 4. finálovým uktáním očekávat příjemné slečny, které Vám zdarma vyzdobí obličej klubovým logem či trikolorou. Ukažte, jaké barvy patří Vašemu srdci! CREATIVE WORLD Vám pomůže.

Hokejové PLAY OFF na HITRÁDIU DRAGON

Na všechna domácí i venkovní utkání v play off doprovázel karlovarské fanoušky také promo team HITRÁDIA DRAGON. Také při finále Vám zpříjemní cestu na zimní stadion, navíc si u stanoviště před hlavní branou můžete vyzvednou nafukovací balonky nebo si nechat vyzdobit tváře bojovými barvami.

Všechny hvězdy Energie uslyšíte na HITRÁDIU DRAGON vždy v den zápasu a den po utkání v Hokejovém čase – v 9:40 a ve 14:40. Nezapomeňte si naladit známé frekvence 99,7 nebo 102,8 FM!

PLAY OFF MANIA Vás provede vyřazovacími boji!

Postup karlovarského áčka, juniorů i dorostu, navíc z předních příček extraligových tabulek, je tou nejlepší příležitostí k vydání unikátní publikace. Průvodce karlovarského fanouška pro play off Vám nabídne rozhovory s trenéry dorostu, juniorů i áčka, interview s „těžebními věžemi“, statistický servis, popis systému play off a hrací termíny jednotlivých utkání. Lahůdkou pak bude pro každého hokejového labužníka velký plakát se všemi aktéry play off! Karlovarský fanoušek se bez PLAY OFF MANIE nemůže obejít. Tím spíše, že celá publikace bude prvním třem tisícovkám fanoušků distribuována díky spolupráci se společností KV TISK zcela ZDARMA.


Zelená linka do kabiny energetiků

Chcete povzbudit hráče HC Energie v jejich boji s českobudějovickým Mountfieldem? Máte na srdci nějaký bojovný vzkaz, důležitou radu nebo jen chcete vyjádřit obdiv svému oblíbenému hráči? Máte jedinečnou možnost! Prostřednictví nové rubriky "ZELENÁ LINKA" můžete poslat prostřednictvím oficiálního klubového webu svůj vzkaz přímo do kabiny! Hráči HC Energie se těší na Vaše příspěvky!


Zelenobílé peklo se společností BALONSERVIS

Ve čtvrtfinále zafungovalo karlovarské zelenobílé peklo parádně - Litvínov v domácí aréně Energie nezískal jediný bod. A když se ke všemu přidaly ještě tisícovky balonků od společnosti BALONSERVIS, dokázali energetici s Vaší podporou prokráčet až do fantastického extraligového finále! Nyní před fanoušky i hokejisty stojí další výzva, tentokrát poslední. Boj o titul se Slavií Praha bude vyžadovat maximální úsilí na ledě i v hledišti. Nebojte se proto vyndat ze svého šatníku oblečení v klubových barvách. Vytvořit tu pravou zelenobílou lavinu Vám opět pomůže společnost BALONSERVIS, která na třetí i čtvrtý zápas finálové série dodá po dvou tisícovkách nafukovacích balonků v klubových barvách! Balonky si můžete zdarma vyzvednout u promo teamu Hitrádia Dragon, přímo ve fanklubu a na dalších místech na zimním stadionu.

Doporučení: Prosíme všechny fanoušky, aby během utkání nevhazovali balonky ani jiné předměty na ledovou plochu.

Související články

A team HC Energie | ne 13.4.2008

"Lístkové šílenství" odstartovalo