HC Energie Karlovy Vary

Sledge hokejisty přijala primátorka Karlových Varů

Na pondělní odpoledne si primátorka města Karlovy Vary JUDr. Veronika Vlková pozvala do zasedací místnosti magistrátu sledge hokejový tým SKV Nowaco Sharks, aby celému týmu pogratulovala k zisku mistrovského titulu a poděkovala za propagaci města. Ze setkání, které proběhlo v příjemném a uvolněném duchu, Vám přinášíme krátkou "reportáž" a několik fotografií.

U primátorky se sešlo prakticky celé mistrovské mužstvo, včetně realizačního týmu. První dáma Karlových Varů hosty přivítala a poděkovala sledge hokejistům za zisk titulu. "Jsem moc ráda, že vás tu dnes můžu vidět s vítězným pohárem a doufám, že vás budu moci přivítat ještě dvakrát, abychom mohli obsadit čestné místo v síni slávy multifunkční arény v Karlových Varech," pronesla v úvodu JUDr. Veronika Vlková. Sledge hokejový tým, který vyhraje ligu třikrát za sebou, totiž získá mistrovský pohár do trvalého držení.

"Děkuji vám za skvělou reprezentaci, protože našemu městu děláte velkou čest a propagaci a jsem moc ráda, že vás zrovna v Karlových Varech máme. Přeji vám, aby se vám i v dalších letech dařilo stejně a hlavně aby vám sloužilo zdraví a vyhýbala se vám zranění," popřála primátorka Žralokům do příštích sezón.

Při následném neformálním rozhovoru se řeč točila kolem dojmů hráčů z vítězného finále i následných oslav a také kolem vznikající karlovarské multifunkční arény. V ní by hendikepovaní sportovci měli najít výrazně lepší zázemí než ve stávajím zimním stadionu. A bez zajímavosti není ani to, že město Karlovy Vary usiluje o přidělení pořadatelství některého z přístích mistrovství Evropy nebo světa právě ve sledge hokeji.

Fotografie z přijetí u primátorky města Karlovy Vary


Žraloci, náměstkyně primátorky Mgr. Jana Petříková, primátorka JUDr. Veronika Vlková, zastupitel Mgr. Radek Novák


Naslouchající část týmu


Kapitán Jiří Berger ml. a trenér Jiří Berger st.


Přípitek: vysmátý předseda klubu Robert Schneider, náměstkyně, primátorka


Slavnostní přípitek pronesla paní primátorka


Společná fotka SKV Nowaco Sharks, maskota psa Tarona a primátorky