HC Energie Karlovy Vary

Před reprezentační přestávkou za hokejem i další zábavou

První reprezentační přestávka se blíží. Než se ale nejlepší domácí hokejisté vydají bojovat o první body do Euro Hockey Tour a ostatní si konečně odpočinou od náročného extraligového tempa, čeká na karlovarské fanoušky ještě jeden boj. Do Dolní Kamenné přijíždí bojovníci ze Znojma. Vedle sportovního zážitku se můžete těšit i na prezentaci vozů Škoda od společnosti Cars Bad, soutěž o permanentní vstupenky do Spinning Clubu a Fitness Centra Imperial a pobavit se můžete i v inovované Reebok pauze. Nejlepší hráči utkání si odnesou dárky od společností Thun - Karlovarský porcelán a Jan Becher - Karlovarská Becherovka. Domácí hvězda se pak bude moct odreagovat při tradiční thajské masáži v nově otevřeném centru Tawan.

Cars Bad přestaví nové modely značky Škoda

O první přestávce se můžete těšit na exhibici krasavců na čtyř kolech značky ŠKODA z karlovarského autosalonu CARS BAD. Přímo na ledové ploše se představí Škoda Roomster a nová Škoda Fabia. Nejen tyto vozy můžete zakoupit za bezkonkureční ceny v autosalonu CARS BAD na Jáchymovské ulici v Karlových Varech - Bohaticích.

Předveďte se v REEBOK pauze!

Značka REEBOK pro Vás pro extraligovou sezonu 2008/09 připravila zcela unikátní přestávkový program. Vždy o druhé přestávce soutěžního utkání pozveme na ledovou plochu tři vylosované diváky, kteří ukážou světu svůj sportovní talent. Soutěžící se mohou těšit na hodnotné ceny v barvách značky REEBOK. Ve hře budou sportovní tašky, ručníky, čepice, kšiltovky a pro soutěžící slečny a paní i dámský sportovní set! Tentokrát pro Vás máme připravenou malou inovaci. Soutěžit se bude ve slalomu na sledgích! Podrobnosti o soutěži. Fotografie z předchozích kol.

Spinning a Fitcentrum Imperial se těší na fanoušky HC Energie!

Zima se blíží, a je tedy načase přemýšlet o tom, jak si udržet vypracovanou figuru i v období dlouhých večerů. Doslova ideální možnost pro všechny fanoušky HC Energie připravilo Spinning a Fitcentrum Imperial Karlovy Vary. Po předložení platné sezónní vstupenky na zápasy karlovarských hokejistů můžete získat permanentku na vstup do Spinning a Fitcentra Imperial s 20 % slevou! A to rozhodně není vše. Při každém dalším utkání HC Energie na domácím stadionu si tři vylosovaní fanoušci odnesou tuto permanentní vstupenku zcela zdarma. Na pokladnách zimního stadionu si rovněž můžete vyzvednout letáček s kupónem, který Vás opravňuje k využití 10% slevy na vstup do Spinning a Fitcentra Imperial. Jednotlivé slevy není možné kombinovat. Permanentní vstupenka opravňuje jejího držitele k využití 10 hodin spinningu a 10 hodin aerobiku nebo posilovny. Vzájemný poměr nabízených aktivit (spinning x aerobic nebo posilovna) je možné upravit podle Vašich potřeb.

Všichni soutěžící se mohou těšit na dárek od O2!

Vedle cen od partnerů soutěží získají všichni soutěžící navíc pěkný dárek od společnosti Telefónica O2 Czech Republic. Těšit se tak můžete i na předplacené GO karty od O2!

Tipujte s Dragonem!

Tipujete rádi na sportovní výsledky? Potom zpozorněte! HC Energie ve spolupráci s Hitrádiem Dragon vyhlašuje na každý domácí zápas karlovarských hokejistů tipovací soutěž. Stačí u promo teamu Hitrádia Dragon před hlavním vchodem na stadion vyplnit anketní lístek a pokud bude Váš tip správný a budete mít i trochu štěstí při losování, máte u nás schovány dvě vstupenky na následující utkání HC Energie a další dárky od Hitrádia Dragon.

Připomeňte si úchvatnou sezonu 2007/08 na novém DVD!

HC Energie pro Vás připravila unikátní DVD, které mapuje cestu Západočechů celým extraligovým ročníkem 2007/08 až k zisku stříbrných medailí. DVD můžete zakoupit za symbolickou cenu 60,- Kč přímo na pokladnách a dále pak na stáncích s občerstvením přímo na stadionu. Speciální nabídka závěrem: pokud si společně s vicemistrovským DVD zakoupíte i novou ročenku HC Energie, zaplatíte za tento balíček jen 80,- Kč!

Hokejová ročenka v prodeji

Extraligová sezona je zde a jako vždy pro Vás HC Energie připravila novou ročenku. Ale pozor, letos Vás čeká spousta překvapení! Především jsme pro Vás rozšířili obsah na 64 stran nabitých informacemi a fotografiemi. Těšit se tak můžete nejen na připomínku úspěchů karlovarského hokeje v uplynulém roce, ale také na detailní představení každého hráče prostřednictvím oblíbené Zpovědnice. Taktéž každý reprezentant dorosteneckého a juniorského výběru má v nové ročence své místo. Náročnější fanoušek ocení obsáhlý statistický servis a na jednom místě naleznete i rozpisy zápasů všech kategorií. Prostor se našel i pro informace o ženském a sledge hokeji. Novou ročenku HC Energie zakoupíte díky výrazné podpoře partnerů na pokladnách na zimním stadionu za bezkonkurenční cenu 40,- Kč!

MF Dnes vyhlásí dvě hvězdy utkání

Novinkou pro celou extraligovou sezonu 2008/09 je také vyhodnocování nejlepších hráčů každého utkání. Reportér MF Dnes vybere dvě největší hvězdy večera (z každého týmu jeden hráč), které budou bezprostředně po utkání dekorováni cenami od MF Dnes. Klub HC Energie pak každého odmění i cenou od společnosti THUN – Karlovarský porcelán a společnosti Jan Becher - Karlovarská Becherovka a pro domácí hvězdu nově také poukazem na thajskou masáž v nově otevřeném centru TAWAN Nikolina na karlovarském Mlýnském nábřeží. Hokejista, který bude během sezony nejčastěji oceněn jako nejlepší hráč utkání, bude na závěrečném Galavečeru extraligy vyhlášen nejlepším hokejistou sezony.

Vlastníte permanentku na novou sezónu? Užijte si výhod u našich partnerů!

Vlastnit permanentní vstupenku na extraligovou sezónu 2008/09 neznamená jen výhodné vstupné na všechna domácí utkání úřadujících vicemistrů v základní části. HC Energie pro Vás připravila celou řadu výhod a překvapení. Jednou z nich je i možnost výhodného nákupu zboží a služeb u našich partnerů. Než půjdete nakupovat, nezapomeňte se podívat na stále aktualizovaný a rozšiřovaný seznam firem, které Vám oproti předložení platné sezónní vstupenky nabídnou jedinečné ceny. Pak už jenom stačí vzít svou permanentku a vyrazit na nákupy!

Nově si můžete užít o 20 % levnější tradiční thajskou masáž v nově otevřeném centru TAWAN na Mlýnském nábřeží. Více o střediscích TAWAN.

AKTUÁLNÍ SEZNAM PARTNERŮ A PODMÍNKY