HC Energie Karlovy Vary

Proti Třinci se trápíme, přiznal Zucker

Energetici se už v sobotu vydali do Třince, kde je čekal další extraligový zápas. Oceláři jsou pro Karlovaráky nejméně oblíbený soupeř a podobně tomu bylo i tentokrát. Energie nechala všechny body domácím, když prohrála 4:1, přestože padesát minut držela nerozhodný stav. K souboji s Oceláři se vrací karlovaský mladík David Zucker.
„Do poloviny třetí třetiny jsme byli Třinci rovnocenným soupeřem. Myslím si, že jsme hráli velice dobře, ale nedokázali jsme se střelecky prosadit,“ začal se ohlížet za utkáním útočník David Zucker.

Ve 48. minutě se trefil domácí Balej. „Jeho branka byla jedna z těch rozhodujících. My jsme museli otevřít hru a snažili jsme se vyrovnat,“ pokračoval mladý forvard.

Slovenský útočník v barvách Ocelářů Balej se prosadil ještě jednou, a to v 58. minutě. „Podle mě to byl rozhodující moment zápasu, ale my jsme měli proměnit nějakou přesilovku, která se nám naskytla. Kdyby se nám to podařilo, tak jsme tam mohli uspět,“ přiznal benjamínek karlovarského útoku.

Energie vyrazila na druhou stranu republiky o den dříve. „Snažili jsme se na zápas dobře připravit. Proto jsme jeli už v sobotu,“ přidal sokolovský rodák.

Cesta z Třince je hodně dlouhá a v Karlových Varech se mužstvo objevilo až v pondělí okolo třetí hodiny ráno. „Na pondělí jsme dostali den volno. Museli jsme si po té cestě odpočinout. V úterý už ale budeme v plném tréninku a připravě na zápas se Spartou,“ dodal Zucker.

Související články