HC Energie Karlovy Vary

Takové utkání jsme potřebovali, přiznal Melenovský

Ačkoli je v play off nejproduktivnějším energetikem, při pondělním parádním vítězství vyšel bodově naprázdno. Přesto Marek Melenovský se svými spoluhráči Procházkou a Skladaným opět patřili k oporám. „Výsledek předvedené hře odpovídá. Dnes jsme měli navrch,“ liboval si rychlonohý forvard po zápase v kabině.
Marku, k vítězství jste tentokrát dospěli bez závěrečných nervů, to muselo být příjemné, že?
Přesně tak. Rychle nám tam napadalo několik branek a pak už jsme si to hlídali. Takové oddychové utkání jsme potřebovali. Sparťani byli na konci trochu podráždění, ale to souviselo s výsledkem.

Diváci si v jedné chvíli žádali desítku, ale to proti Spartě bylo asi přece jen troufalé…
To bylo trošičku přehnané. Na deset to nevypadalo. Ale musím říct, že výsledek předvedené hře odpovídá. Dnes jsme měli navrch.

Spartu jste přehráli třikrát v řadě, v čem je podle Vás její problém?
Těžko říct. Nechci to moc rozebírat, protože máme před sebou ještě jedno utkání, které musíme vyhrát. Jen ať se v tom motají a sami hledají cestu ven. My si jdeme za svým cílem a tím je vyhrát jeden zápas a postoupit do finále.

Do Prahy pojedete s defenzivní taktikou?
To teprve uvidíme. To, co nám trenéři naordinují, tím se budeme řídit. Ale určitě nebudeme chtít hrát nějakého toho zanďoura. Naším cílem je uhrát co nejlepší výsledek.

Zřejmě ale budete chtít hrát podobně, jako v druhém utkání v Praze?
Asi ano. Určitě ale nechceme, aby bylo podobné tomu prvnímu, které jsme prohráli. Ale každý zápas je jiný. Dopadnout to může všelijak. Jak už jsem řekl, do Prahy jedeme s tím, že se chceme poprat o co nejlepší výsledek.

Související články