HC Energie Karlovy Vary

Karlovarští čtvrťáci bojují na mistrovství republiky

Velkých chvilek slávy si v následujcích dnech užíjí karlovarští žáci 4. a 5. tříd. Jejich suverénní jízda dlouhodobou soutěží zajistila oběma kategoriím účast na mistrovství republiky. Mladší třída bojuje o titul v Hradci Králové již o tomto víkendu, páťáci vyrazí do Brna za týden. V článku Vám představujeme soupeře mladé Energie, hrací systém i rozpis zápasů. V průběhu turnaje Vás budeme také informovat o výsledcích karlovarských nadějí.
Turnaje se zúčastní deset týmů z celé republiky. Ty jsou rozlosovány do dvou skupin po pěti účastnících. Mladíci Karlových Varů byli losem zařazeni do druhé skupiny společně s týmem Pardubic, Zlína, Žďáru nad Sázavou a Letců z Letňan. Celý turnaj bude probíhat tři dny. Již v pátek ve dvanáct hodin se uskuteční zahájení turnaje. Mladí energetici se postaví proti svému soupeři až v sedm hodin večer. Další den ovšem začínají hned prvním zápasem v osm hodin ráno. Náročný den bude pokračovat zápasy v jedenáct hodin a v jednu hodinu po poledni.

Z pětičlenných skupin postupují do nedělního semifinále dva týmy. Vítězové semifinále si zahrají v neděli od tří hodin finále, poražená mužstva čeká boj o třetí místo. Ani ostatní týmy nepřijdou v neděli na prázdno. Každé mužstvo bude hrát o umístění se stejně postaveným soupeřem z druhé skupiny.

Program HC Energie Karlovy Vary

Pátek 27.3.

12:00 slavnostní zahájení
19:00 HC Energie K.Vary – HC Moeller Pardubice

Sobota 28.3.

8:00 HC Energie K.Vary – SKLH Žďár n. Sázavou
11:00 HC Letci Letňany – HC Energie K.Vary
13:00 RI Okna Zlín – HC Energie K.Vary

Neděle 29.3.2009

8:00 B1 – A2 /zápas o finále/
9:00 A1 – B2 /zápas o finále/
10:00 A3 – B3 /zápas o 5. – 6. místo/
11:00 B4 – A4 /zápas o 7. – 8. místo/
12:00 A5 – B5 /zápas o 9. – 10. místo/

13:00 zápas o třetí místo
15:00 zápas o první místo – finále

16:30 zakončení turnaje: Předání cen, vyhlášení nejlepších hráčů, odměny od sponzorů a partnerů. Všichni hráči nastoupí v dresech.

Po každém utkání budou vyhlášeni nejlepší hráči utkání. Všechna družstva obdrží diplomy dle pořadí a mužstva na 1.-3. místě obdrží pohár a medaile. Ohodnoceni také budou nejlepší brankář , obránce , útočník a nejužitečnější hráč turnaje, kteří budou odměněni cenami od sponzorů .

Účastníci turnaje

skupina 1: HC LITÍNOV, SC KOLÍN, HC STRAKONICE, HC VCES H. KRÁLOVÉ, HC VOKD PORUBA

skupina 2: HC ENERGIE KARLOVY VARY, HC MOELLER PARDUBICE, HC RI OKNA ZLÍN, SKLH ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, HC LETCI LETŇANY