HC Energie Karlovy Vary

Připravujeme nové šály, ale i mnoho dalších věcí, hlásí předseda fanklubu Viktor Tůša

Minulý čtvrtek odpoledne se ve Staré Roli konala členská schůze karlovarského Fan Clubu. Předsednictvo představilo bohatý program a novinky pro nadcházející sezonu. „Připravili jsme novou řadu mistrovských šál, které rozdáme členům,“ pochlubil se předseda Viktor Tůša. Fotografie ze schůze, které přihlíželi i hokejisté Energie, naleznete v galerii.
Viktore, kolik máte v současnosti členů a přijímáte nové členy?
Momentálně nás je zhruba 100. Samozřejmě, že nové členy přijímáme. Od klubu jsme dostali k dispozici přes 150 permanentek do sektoru ke stání a naší snahou je ho naplnit.

Co nově příchozím nabízíte?
Kromě sezónní vstupenky do sektoru, také nové mistrovské šály Fan Clubu, bonusový program na různé slevy u našich partnerů a například zvýhodněné jízdné na zájezdy.

S kým budete v nové sezoně spolupracovat kromě klubu?
Dostali jsme nabídku od města, přesněji od pana primátora Hauptmanna, který nám nabídl určité finanční prostředky na materiální vybavení. Rozhodli jsme tyto peníze investovat do nových bubnů, rezervních paliček a blan a také prostředků na výrobu chorea.

Choreografii na starém zimním stadionu měl na starosti Jan Zíka. Bude v tom i nadále pokračovat?
Honza Zíka to bude mít na starosti i nadále. Když jsem se s ním bavil, tak už nebude mít tolik času se tomu věnovat, ale už se nám nabídli další chlapci, kteří se o to budou starat.

Sektor Fan Clubu by měl být na stání. Jak to zatím vypadá?
Momentálně to vypadá, že tam sedačky zůstanou, ale snažíme se s KV Arénou domluvit na jejich odstranění. Bohužel hala je tak mladá, že ještě nic není definitivně dořešeno.

Jak se budete loučit se starým zimním stadionem?
Máme v plánu udělat před prvním mistrovským zápasem pochod od zimního stadionu v Rybářích k nové hale. Symbolicky se tak rozloučíme a přemístíme do nové KV Arény.