HC Energie Karlovy Vary

Fanoušci se dočkali důstojné prodejny suvenýrů i hokejové výstroje

Stejně jako hokejistům přinese i jejich příznivcům přesun do KV Areny dosud nevídaný komfort. Stěhování pro ně však znamenalo i dočasné obtíže v podobě uzavření prodejny s klubovými suvenýry. Těm je však nyní konec, v pondělí byla v hlavní multifunkční hale otevřena nová sportovní prodejna All Sports. Ta kromě tradiční nabídky fanouškovských předmětů nabízí i kompletní sortiment hokejové výstroje. Po prvním prodejním dni přinášíme několik fotografií i stručný ceník nejžádanějšího zboží.

Novou prodejnu naleznete v proskleném rohu hlavní arény, který je nejblíže OC Varyáda. Po vstupu z terasy mezi velkou a tréninkovou halou vás překvapí především prostornost, která je se starou prodejnou umístěnou pod schody na jižní tribunu neporovnatelná. „Zázemí tu máme skvělé, jen nám zapomněli udělat klimatizaci. Takže tu teď v létě máme trochu až moc velké teplo,“ říká vedoucí prodejny Ivana Vaňková.

Větší část prodejní plochy tvoří nabídka hokejové výstroje zahrnující všechny součásti od bruslí až po helmy. O toto zboží je nyní pár týdnů před startem přípravy na ledě největší zájem. Podle její vedoucí se nová prodejna může pochlubit výhodnými cenami. „Zrovna dnes si u nás jedna slečna hrající za karlovarské Dračice nakoupila kompletní výstroj na novou sezonu.“

Fanouškovské předměty HC Energie po vstupu naleznete po pravé ruce. K dostání je všechen tradiční sortiment jako jsou dresy, trička, šály, mikiny, čepice a drobné dárkové předměty. Chybět samozřejmě nemůže ani speciální kolekce Mistři 2009. „Oproti dřívějšku plánujeme sortiment častěji obměňovat. Již nyní pro fanoušky plánujeme několik překvapení,“ slibuje Ivana Vaňková.

Fotogalerie

Několik snímků z nové prodejny si prohlédněte v galerii.

Výběr ze sortimentu

Dres1100,- Kč
Mistrovský trikodres799,- Kč
Dětská kšiltovka199,- Kč
Šála (všechny druhy)290,- Kč
Dresík do auta130,- Kč
Puk49,- Kč
Kartičky HC Energie15,- Kč / ks