HC Energie Karlovy Vary

V domácí generálce přivítají energetici Boleslav

Po návratu ze Švýcarska mají před sebou hokejisté poslední dva přípravné zápasy. Před západočeským derby v Plzni je čeká ještě vložený souboj s Mladou Boleslaví, který startuje ve čtvrtek v 18:00. Systém prodeje vstupenek se nemění, podrobnosti přinášíme uvnitř článku stejně jako informace o zvláštních autobusových linkách. Zda v přátelském střetnutí dokážou domácí navázat na nedávné vítězství v základní skupině poháru, můžete sledovat i prostřednictvím našeho online přenosu.

S Boleslaví letos podruhé

Na Bruslařský klub naráží Energie v letošní sezoně již podruhé, na ledě soupeře se v polovině srpna radovala po desetibrankové přestřelce. Ani jeden z týmů však nakonec nepostoupil do dalších fází turnaje, a tak bylo dodatečně domluveno další vzájemné utkání. V letošní přípravě mají Středočeši na svém kontě víc porážek než úspěchů, dokázali však vybojovat vítězství na ledě Liberce i Českých Budějovic. Pro informace o změnách v kádru Boleslavi odkážeme na pozvánku k předešlému utkání.

Poslední utkání

Adler Mannheim - HC Energie Karlovy Vary 2:1sn (0:0, 1:1, 0:0 - 0:0)
Branky a nahrávky: 24. Papineau (Hackert), rozhodující samostatný nájezd Scalzo - 24. Parýzek (Černý).

HC Eaton Pardubice - BK Mladá Boleslav 3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 9. Semorád (Šeda), 20. Sýkora, 38. Rákos (Koukal, Bláha) - 23. Kasík (Žabka), 54. Boháč (Jindra, Duben).

Poslední vzájemné utkání

BK Mladá Boleslav - HC Energie Karlovy Vary 4:6 (1:2, 1:2, 2:2)
Branky a nahrávky: 6. Boháč (Vrbata, Bahenský), 25. Pabiška, 41. Šterbák (Sýkora, Jiruš), 43. Vrbata (Jiruš) - 9. Skladaný (Melenovský), 18. Kumstát (Košťál, Hájek), 24. Haščák (Němec), 39. Dej (Dobroň), 45. Kristek (Mucha), 60. Skladaný.

Finální tabulka pohárové skupiny B

                  Z  V  Vp Pp P Skóre Bodů
1. Ústí nad Labem 4  3  0  0  1 15:12  9
2. Karlovy Vary   4  3  0  0  1 18:12  9
3. Litvínov       4  1  1  0  2 14:17  5 
4. Liberec        4  1  0  1  2 10:14  4 
5. Mladá Boleslav 4  1  0  0  3 16:18  3

Vstupenky

Při utkání s Mladou Boleslaví budou otevřeny tři pokladny. První se otevírá v 15:00, zbylé dvě v 16:00. Vedle dvou standardních kas bude jedna nová k dispozici na rohu malé arény (budoucí Infocentrum, jižní strana komplexu, pokladna bude viditelně označena). Vstupné činí do všech sektorů 60,- Kč. Pro toto utkání ještě nebudou nainstalovány turnikety, proto proběhne prodej vstupenek pouze na pokladnách KV Areny.

Vstup pro vozíčkáře

Během přípravných utkání mají vozíčkáři zajištěné parkování pod malou arénou. Na tribunu pro vozíčkáře se dostanou vchodem ve věži V3 (věž ve velké hale, přístup po ploše parkoviště). Na přípravná utkání je vstup pro vozíčkáře a jednu osobu (doprovod) zdarma. Informace o mistrovských utkáních zveřejníme později.

Parkování

Vedení KV Arény a HC Energie žádá fanoušky, aby v maximální možné míře využívali služeb MHD. Zatím dostupné parkovací kapacity nejsou schopny pojmout plnou kapacitu arény. Pro diváky bude opět vyčleněna polovina parkoviště u OC Varáda, což je asi 600 míst. Místa přímo pod arénou a v jejím okolí slouží pro organizátory, partnery a jednotlivá mužstva. Další místa přibudou až s otevřením bazénu.

Hokejové linky

Po každém hokejovém utkání odjíždí od KV Areny speciální hokejové linky po celých Karlových Varech. Linka H1: KV Arena parkoviště – Západní, Tržnice, Nemocnice, Havlíčkova, Slavie, Národní, Gagarinova, Lidická, Východní, Blahoslavova, Prašná, Drahomíra, Sportovní, Garáže MHD.
Linka H2: KV Arena parkoviště – Sklářská, Chebská, Rozcestí u Koníčka, Keramická škola, Pivovar, Horní nádraží, Tržnice, Nemocnice, U Jara, Na Vyhlídce, Libušina, Lanovka Imperial.
Linka H3: KV Arena parkoviště – Okružní, Krátká, Školní, Stará Role.

Na linkách platí standardní tarif dopravce.

Související články