HC Energie Karlovy Vary

Zahrajte si EXTRA ROZSTŘEL a získejte setkání s týmem!

Generální partner extraligy společnost O2 připravila pro všechny fanoušky novou soutěž o hodnotné ceny. Přihlaste se na stránkách O2 Extra a ve flashové hře Extra rozstřel zkuste, kolikrát překonáte extraligové brankáře. Pro nejlepší střelce každého měsíce je připraveno měsíční využívání služeb O2 TV nebo O2 Internet zcela zdarma, celkový vítěz si na konci sezony užije setkání s vybraným extraligovým týmem a další hodnotné ceny.

Jak soutěžit?

Přihlaste se na stránkách Moje Extra a v sekci Soutěže vyberte hru Extra rozstřel. Pro přihlášení je nutné vlastnit telefonní číslo od společnosti O2 (mobil či pevná linka). Smyslem hry je myší ovládat hráče a v daném časovém úseku vstřelit brankáři co největší počet branek. Hra se skládá ze tří úrovní a v každé úrovni jsou dvě kola, ve kterých se postupně střídají brankáři jednotlivých extraligových klubů. Soutěž probíhá od 1. 11. 2009 do konce letošní sezony O2 Extraligy.

Co mohu vyhrát

Na konci každého měsíce je odměněno deset nejúspěšnějších střelců. Ti si rozdělí následující ceny v pořadí od 1. do 10. místa:

1. Připojení O2TV (lichý) nebo O2 Internet v mobilu (sudý měsíc) na 12 měsíců zdarma a 2 kusy podepsaných dresů hráči, výhercem vybraného, hokejového týmu ELH. Pokud už O2 Internet v mobilu nebo O2TV bude výherce již mít, dostane na ně slevu na 1 rok ve výši ceny, která je platná v době vyhlášení soutěže. Pokud výherci nepůjde zřídit O2TV, tak dostane nabídku O2 Internet a opačně.
2. Stiga hokej a Tarif O2 Neon Basic M na 6 měsíců zdarma.
3. Kniha 100 let hokeje a Tarif O2 Neon Basic M na 3 měsíce zdarma.
4. Tarif O2 Neon Basic S na 12 měsíců zdarma a O2 Internet v mobilu na 12 měsíců zdarma a dárkové předměty.
5. O2 Internet v mobilu na 6 měsíců zdarma a Tarif O2 Neon Basic S na 6 měsíců zdarma a dárkové předměty.
6. O2 Internet v mobilu na 3 měsíce zdarma a dárkové předměty.
7. - 10. dárkové předměty.

Hlavní výherce, který dosáhne absolutně nejvyššího počtu gólů za celou dobu konání soutěže, získá: setkání s hráči z jím vybraného týmu ELH před zápasem, plakát s podpisy hráčů, Stiga hokej, účast na tiskové konferenci po zápase a 2 VIP vstupenky.

Podrobná pravidla

Podrobná pravidla a další informace naleznete po přihlášení do programu Moje Extra jako součást aplikace Extra rozstřel.