HC Energie Karlovy Vary

Místo na střídačce je opět volné! Zažij zápas s námi!

Od 15. listopadu do 17. ledna nejde na extraligových stadionech jen o body do tabulky a postup do play off. Velká vřava se rozjede i na tribunách: fanoušci se budou chtít dostat přímo na střídačku. Šanci prožít zápas s karlovarskými hokejisty mají všichni ti, co se zapojí do třetího ročníku soutěže Místo na střídačce, kterou pro všechny fanoušky dobrého hokeje připravila společnost Telefónica O2, generální partner nejvyšší domácí soutěže.
Unikátní zážitek, který si prožije čtrnáct fanoušků na všech extraligových stadionech, není jedinou cenou v soutěži. Ve hře je také LCD televizor značky Samsung, digitální televize O2 TV na rok zdarma a hlavně možnost vyhrát automobil SEAT. Nejde však jen o celkovou výhru, protože se bude soutěžit i průběžně. V jednotlivých kolech budou fanoušci vyhrávat VIP vstupenky na extraligové zápasy.

Zapojit se do soutěže je velmi jednoduché a pravidla zůstává stejně jako v předchozích letech. Prostřednictvím webových stránek www.o2hokej.cz mohou fanoušci tipovat na návštěvnost nejbližšího domácího zápasu svého klubu. Kdo bude ze všech hracích kol nejblíže, získává místo na střídačce a půjde s nadsázkou do „první lajny“.

Předchozí ročníky v karlovarském podání

Natáčení reklamního spotu 2009/10
Rozhovor s vítězem 2008/09
Natáčení reklamního spotu 2008/09
Fotografie z autogramiády 2008/09
Vyhodnocení ročníku 2007/08