HC Energie Karlovy Vary

Juniorka vyhrála ve Zlíně a vyrovnala sérii na 1:1

Junioři: PSG Zlín - HC Energie 2:3pp (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
Juniorům Energie se povedl výborný kousek. Po dvou brankách Martina Frka a vítězné trefě Jaromíra Kverky mladšího vyrovnala stav čtvrtfinálové série play off a o jejím dalším osudu se rozhodne v zítřejším třetím utkání.
Noen Extraliga Juniorů, CF2, čt 18.3.2010, Luďka Čajky ve Zlíně
Zlín
Karlovy Vary
2:3
1:0, 1:2, 0:0 - 0:1
Branky a nahrávky: 19. Řezníček (Šoula), 39. Řezníček (Holík) - 32. Frk, 35. Frk (Mareček), 66. Kverka (Vachovec).

Komentář k utkání

Úvodní třetina patřila brankově domácím, který se prosadili v jejím závěru. V čase 18:21 poslal domácí dovedení Dalibor Řezníček, když zužitkoval přihrávku od Škouly.

Ve druhé třetině nejprve Martin Frk vyrovnal a energetiky poslal do vedení ve 35. minutě po Marečkově asistenci opět Martin Frk. Jenomže Zlínští vyrovnali a v zápase také měli dvoubrankového střelce. V čase 38:12 se trefil Dalibor Řezníček.

Ve třetí třetině branka nepadla, i když se oba celky velice snažili. Rozhodnutí přišlo v nastaveném čase. V 66. minutě Vachovec vyzval ke skórování Jaromíra Kverku, který si vynutil třetí rozhodující zápas.

Ohlasy trenérů

Karel Mlejnek (HC Energie Karlovy Vary): Do utkání jsme šli s tím, že chceme hrát třetí utkání. Všichni kluci se takhle k tomu postavili a nakonec se nám to povedlo. Naším cílem bylo hrát dobře z obrany a bojovat ve středním pásmu. Tohle všichni plnili. V prodloužení a závěr zápasu, jsme tlačili na málo hráčů a jednoduše jsme to chtěli urvat. To se nám nakonec povedlo. Před všemi našimi hráči jenom musím smeknout.

Související články