HC Energie Karlovy Vary

Úvod soustředění Energii nevyšel, Skalice rozhodla hned v první třetině

Příprava: HK 36 Skalica - HC Energie 5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
Takový návrat do svého bývalého působiště si kouč Energie Martin Pešout zcela jistě nepřál. Přátelský souboj zeleno-bílých celků domácí Skalice ovládla už v úvodní periodě, ve které si vypracovala rozhodující tříbrankový náskok. Karlovarští kontrovali Pavlem Kuběnou (na snímku), ale v dalším průběhu i přes optickou převahu už další úpravy skóre nedosáhli.
Příprava na sezonu, 6. kolo, út 16.8.2011
Skalica
Karlovy Vary
5:1
3:1, 1:0, 1:0
Branky a nahrávky: 7. Školiak (Lušňák, Šmach), 11. Šátek (Holovič), 15. Kutálek, 29. Klejna (Kloz, Jankovič), 46. Holovič (Kutálek, Šátek) - 5. Kuběna (Zucker). Vyloučení: 4:6. Využití: 1:0. Průběh utkání: 0:1, 5:1.
Skalica: Tomek - Vyrúbalík, Šmach, Jankovič, Kloz, Gula, Bučka, Jaborník, Magušin, Grman - Lušňák, Školiak, Višňovský, Obdržálek, Mikúš, Klejna, Kutálek, Holovič, Šátek, Štepán, Konečný, Hruška
Karlovy Vary: Benda - Gulaši, Nosek, Prošek, Gründling, Látal, Rohan M., Schusser, Přindiš - Košťál, Skuhravý, Kumstát, Skladaný, Melenovský, Dej, Zucker, Kupec, Kuběna, Klíma, Polák, Rohan T.

Ohlasy trenérů

Martin Pešout (HC Energie Karlovy Vary): Do utkání jsme nastoupili v sestavě bez druhé pětky a Lukáše Mensatora, který se stále léčí se zlomeninou. Vůbec se nám nepovedl především úvod zápasu. Zčásti to mohlo být dáno i cestou, protože jsme ráno museli vyjet trochu dřív a neměli jsme rozbruslení. Na to se ale nechci vymlouvat, náš výkon v první třetině byl prostě špatný. Dostali jsme tři rychlé branky, soupeř šel do vedení. Ve druhé třetině jsme je tlačili, přestříleli jsme je 24:4, ale branku jsme dát nedokázali. Rozchytal se jim brankář a my jsme ani z těch největších šancí nedokázali dát gól. Nastřelili jsme jen dvě tyčky, neproměnili jsme ani penaltu. Ve Skalici jsem trénoval a chtěl jsem se tam prezentovat dobrým výkonem, ne-li dokonce vítězstvím. O to víc mě mrzí, že se nám utkání vůbec nepovedlo.

Související články