HC Energie Karlovy Vary

Energetici zažili luganskou prádelnu

Příprava: HC Lugano - HC Energie 3:0 (přerušeno v 39. minutě)
Remízou s Davosem dobře načaté soustředění ve Švýcarsku hokejistům Energie v sobotu výrazně zkomplikovalo počasí. Třicetistupňové teploty v kombinaci s deštěm vytvořily v aréně Pista La Resega zcela nehokejové podmínky a především vinou husté mlhy muselo být utkání v čase 38:02 přerušeno. Domácí Lugano v té chvíli vedlo 3:0. V článku přinášíme komentář kouče Václava Baďoučka.
Příprava na sezonu, Turnaj, so 3.9.2011, Pista La Resega
HC Lugano
Karlovy Vary
3:0
nedohráno
Branky a nahrávky: 19. Kamber (Ulmer), 23. Domenichelli (Profico, Bednář), 34. Vauclair (Domenichelli, Niedermayer). Rozhodčí: Popovič - Kehrli, Kohler. Vyloučení: 1:0. Bez využití. Diváci: 2800.
HC Lugano: Bullo, Conz - Hirschi, Vauclair, Nummelin, Profico, Kienzle, Ulmer, Nodari - Conne, Romy, Jörg, Bednář, Rintanen, Kamber, Sannitz, Simion, R.Niedermayer, Reuille, Steiner, Domenichelli, Kostner
Karlovy Vary: Mensator, Benda - Gulaši, Gřegořek, Grüngling, M.Rohan, Nosek, Bombic, Prošek, Látal - Košťál, Zaťovič, Skladaný, Zucker, Skuhravý, Vachovec, Dej, Kupec, Bartánus, Melenovský, Kuběna

Ohlasy trenérů

Václav Baďouček (HC Energie Karlovy Vary): Ledová plocha od samého začátku nebyla vůbec způsobilá k zápasu. Led se roztékal, nad ním byla šílená mlha. Chvílemi jsme vůbec nevěděli, kdo má puk, takže utkání bylo pro kluky nebezpečné a de facto ztratilo smysl. Rozhodčí je chtěl ukončit už v desáté minutě, nakonec tak učinil až před koncem druhé třetiny. To jsme prohrávali 0:3. My jsme hráli a soupeř střílel góly. Hráli jsme ve stejné sestavě jako s Davosem, pouze z ní opět vypadl Tomáš Klíma, který si nárazem o mantinel zhmoždil koleno. V pondělí půjde na rentgen, a pokud ten neukáže nic vážnějšího, bude Tomáš moci hrát asi za týden.