HC Energie Karlovy Vary

Starší dorost veze z Litvínova dva body

St. Dorost: Litvínov - Energie Karlovy Vary 3:4sn (1:1, 2:2, 0:0 – 0:0)
Starší dorostenci vyhráli na nájezdy v Litvínově. Lví podíl měl na výhře hostí Vojtěch Tomeček (na snímku). Ten dvě branky vstřelil a na jednu přihrál. Spoluhráč, se kterým nastupuje i za juniorský výběr, Matěj Zadražil, přidal dvě asistence a rozhodující nájezd. Energetici si tak připsali svou devátou výhru v sezoně a zvedli si sebevědomí po sobotní prohře 1:5 v Plzni. Trojblok venkovních utkání uzavřou dorostenci ve čtvrtek na Slavii.
Extraliga staršího dorostu, 15. kolo, po 24.10.2011
Litvínov
Karlovy Vary
3:4sn
1:1, 2:2, 0:0 - 0:0
Branky a nahrávky: 18. Válek (Svoboda), 32. Procházka (Baránek), 37. Čeřovský (Válek, Zdeněk) - 4. Hroch (Zadražil, Tomeček), 27. Tomeček (Hroch, Michálek), 32. Tomeček (Zadražil, Priškin), 65. Zadražil. Rozhodčí: Petružálek - Kopáč, Vaněk. Vyloučení: 2:2. Využití: 1:0. Diváci: 139. Střely na branku: 41:25. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3, 3:3, 3:4.
Litvínov: Soukup - Kokeš, Řezníček, Ernst, Zdeněk, Opatrný, Svoboda, Pocházka, Baránek, Šimeček, Kuchař, Štěpka, Šesták, Fučík, Cvrk, Sýkora, Válek, Ujfaluši, Řehoř, Čeřovský
Karlovy Vary: Fečo - Červenka, Šafář, Veverka, Molnár, Csamango, Vaněk, Bečka, Michálek, Čápek, Tomeček, Gorčík, Petrov, Priškin, Jirušek, Zadražil, Ziegler, Vrána, Hroch

Komentář k utkání

Podkrušnohorské derby přineslo dynamický hokej plný osobních soubojů. Aktivita se přelévala z jedné strany na druhou a utkání po 60. minutách skončilo zaslouženou remízou. Karlovarský brankář Fečo pak zlikvidoval všechny tři nájezdy domácích, naopak v druhé sérii se trefil karlovarský Zadražil, a tak energetici brali druhý bod.