HC Energie Karlovy Vary

Souhrn výsledků mládeže: Mladí energetici si počínají převážně vítězně

DOPLNĚNO O TABULKY - Stejně tak jako minule i nyní můžeme konstatovat, že karlovarská mládež podává výborné výkony. Junioři pod vedením Karla Mlejnka (na snímku) si díky dlouhé sérii výher v tabulce polepšili na sedmou příčku, starší dorostenci skončili v dlouhodobé části na čtvrté pozici a postoupili tak do nadstavbové skupiny A, kde mají již jistou účast ve vyřazovacích bojích. A jak si vedou ostatní kategorie? To naleznete uvnitř článku.

Junioři na vzestupu

V dlouhé sérii domácích zápasů se junioři neztratili a plně bodovali v šesti případech z osmi. V tabulce si polepšili na sedmé místo a na čtvrtou pozici, která zaručuje přímý postup do play-off a patří momentálně pražské Spartě, ztrácejí šest bodů. Mohou za to i drobná zaškobrtnutí právě proti pražskému celku a Jihlavě.

Pátek 2. Prosince (21. kolo)

HC Energie - HC Mountfield České Budějovice 4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
Branky: Koblasa (2), Kverka a Švec.
Nahrávky: Vrána (3) a Schusser.
Utkání rozhodla branka na 2:0 v přesilové hře. Od této chvíle měli domácí utkání až do jeho konce pod kontrolou.

Sobota 3. prosince (22. kolo)

HC Energie - PSG Zlín 6:1 (1:1, 2:0, 3:0)
Branky: Winkler (2), Koblasa (2), Kverka a Půlpán.
Nahrávky: Vrána (2), Tomeček (2), Urbančok, Funk a Winkler.
Po úvodní vyrovnané třetině Karlovarští v dalším průběhu utkání ovládli hru především zvýšenou produktivitou, která je po zásluze dovedla ke druhému přesvědčivému vítězství.

Čtvrtek 8. prosince (23. kolo)

HC Energie - HC Olomouc 1:6 (0:4,0:0, 1:2)
Branky: Koblasa.
Nahrávky: Funk a Vrána.
Utkání ovlivnila první třetina, kterou domácí prohráli 0:4. Dá se říct, že Hanáci do stavu 0:3 proměnili každou šanci, kterou měli. Naopak Karlovarští bojovali s brankářem hostí po celé utkání neúspěšně.

Pátek 9. prosince (24. kolo)

HC Energie - Orli Znojmo 8:4 (6:1, 1:2, 1:1)
Branky: Půlpán (2), Baar (2), Švec, Vrána, Koblasa a Winkler.
Nahrávky: Švec (2), Winkler (2), Koblasa (2), Vrána (2), Harkabus, Kverka a Tomeček.
Po první třetině se už prakticky nemuselo hrát. Výhra s posledním týmem byla povinností a domácí může mrzet, že povolili hostům 4krát skórovat.

Středa 14. prosince (25. kolo)

HC Energie - HC Kometa Brno 2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
Branky: Vrána a Kverka.
Nahrávky: Tomeček, Troška a Funk.
Junioři zakončili šestizápasovou domácí šňůru výhrou nad favoritem z Brna. Postavení Brněnských v tabulce nebylo na herním projevu znát. Domácí po úvodní oťukávané v první periodě vsítili dvě branky, na což jediná hostující odpověď nestačila.

Sobota 17. prosince (26. kolo)

HC Energie - HC Vítkovice Steel 4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Branky: Harkabus (2), Půlpán a Švec.
Nahrávky: Kverka (2), Troška a Zadražil.

Čtvrtek 5. ledna (27. kolo)

HC Energie - HC Oceláři Třinec 5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
Branky: Winkler (3), Vrána a Troška.
Nahrávky: Kverka (3), Harkabus (2) a Schusser.
V polovině utkání za příznivého stavu 3:0 domácí propásli dvě vyložené gólové příležitosti, a když přišly velmi zbytečná vyloučení, Třinec snížil na rozdíl branky. Poslední část utkání Karlovarští odehráli velmi dobře. Přidali dva góly a nakonec po zásluze zvítězili.

Sobota 7. ledna (28. kolo)

Rytíři Kladno – HC Energie 0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Branky: Kubáč, Kverka, Zadražil a Gombár.
Nahrávky: Funk (2), Harkabus, Schusser a Kverka.
Rytíři se prezentovali velmi aktivní a zarputilou hrou. Po celé utkání se snažil dlouhými přihrávkami roztáhnout obranu Energie ve středním pásmu, což se jim ale nepodařilo. Západočeši po taktické stránce zvládli utkání na výbornou a po zásluze získali všechny body.

Čtvrtek 12. ledna (29. kolo)

HC Energie - HC Slavia Praha 4:3 (2:0, 0:1, 2:2)
Branky: Tomeček (2) a Koblasa (2).
Nahrávky: Vrána (2), Kverka, Harkabus, Tomeček, Švec a Kubáč.
O výhře domácích rozhodla první třetina a také fakt, že po kontaktní brance Slavie téměř v zápětí Karlovarští gólově kontrovali. Závěrečnou powerplay domácí velmi dobrou poziční a obětavou hrou energetici ustáli.

Sobota 14. ledna (30. kolo)

HC Sparta Praha – HC Energie 3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Branky: Půlpán.
Se soupeřem energetici odehráli vyrovnanou partii 35 minut. V závěrečné třetině chtěla Sparta rozhodnout a tlačila se do útoku. Hosté odolávali a měli i určité šance na srovnání při přečísleních, ale nesrovnali. V powerplay 17 vteřin do konce domácí vítězství pojistili.

Čtvrtek 19. ledna (31. kolo)

HC Energie - HC Dukla Jihlava 1:2 pr. (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
Branky: Kverka.
Nahrávky: Troška.
Začátek zápasu byli hosté aktivnější, energetici však dobře bránili a nepouštěli soupeře do šancí. Od druhé třetiny převzali domácí aktivitu, jen nedokázali proměňovat šance, podobně jako hráči Dukly. Hru tak ovládali brankáři až do závěru zápasu, kdy již začaly padat branky. Ta první si našla cestu do karlovarské sítě, ovšem v samotném závěru protlačil puk do sítě Jaromír Kverka a zajistil Energii alespoň bod. Ten druhý si odvezla Dukla, když přesilovku pokračující ze základní hrací doby dokázala přetavit ve své vítězství v úvodu prodloužení.

Sobota 21. ledna (32. kolo)

HC ČSOB POJIŠŤOVNA Pardubice - HC Energie 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Branky: Koblasa.
Nahrávky: Vrána a Švec.
Karlovarští zavítali do města perníku v roli lépe postaveného týmu v tabulce, ale na hře se to nijak neprojevovalo. Pardubice, balancující na hraně předkola, byly energetikům minimálně vyrovnaným soupeřem. Po divokých čtyřiceti minutách udeřili hosté pouhé čtyři minuty před koncem základní hrací doby a Petr Koblasa se blýskl nejen jedinou, ale také vítěznou trefou utkání.

St. dorostenci si zahrají play-off

Svěřenci Václava Eismanna i tuto sezonu čeká play-off. Zatímco minule svou účast museli vybojovat ve skupině B, nyní mohou být klidnější. V první části sezony se totiž umístili na čtvrtém místě a kvalifikovali se tak do skupiny A, jejíž účastníci mají účast ve vyřazovacích bojích jistou. Nyní mají starší dorostenci šanci zabojovat o lepší výchozí postavení, vstup do nadstavby jim však nevyšel. Posledními zápasy ale své počínání napravili a v druhé části sezony tak mají zatím padesátiprocentní úspěšnost.

Čtvrtek 1. prosince (24. kolo)

Rytíři Kladno – HC Energie 1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
Branky: Petrov, Molnár, Vaněk a Priškin.
Nahrávky: : Veverka, Zikmund a Sturma.
Hosté předvedli na kladenském ledě výborný výkon a byli po většinu času aktivnějším mužstvem. O svém vítězství rozhodli během šesti minut ve druhé části, kdy dokázali třikrát udeřit. V závěrečné dvacetiminutovce ještě využili přesilovou hru a stanovili tak konečnou podobu výsledku.

Sobota 3. prosince (25. kolo)

HC Energie - HC Sparta Praha 1:2 sn. (1:0, 0:0, 0:1 - 0:1)
Branka: Zikmind.
Nahrávky: Vaněk.
Vyrovnanému utkání remíza po šedesáti minutách slušela. Domácí měli o trochu více gólových šancí, ale klíčové okamžiky hráči nezvládali.

Čtvrtek 8. Prosince (26. kolo)

Piráti Chomutov – HC Energie 4:1 (2:0 ,0:0, 2:1)
Branky: Molnár.
Nahrávky: Hroch.
Energetici sehráli nepovedené utkání, ve kterém vyrobili velké množství individuálních a taktických chyb. Piráti nabízené příležitosti využívali a po celé utkání byli agresivnějším mužstvem, jejich vítězství tak bylo naprosto zasloužené.

Sobota 10. prosince (27. kolo)

HC Energie - PZ Kladno 10:1 (2:1, 1:0, 7:0)
Branky: Zadražil (4), Hroch, Csamango, Molnár, Tomeček, Harkabus a Vrána.
Nahrávky: Zadražil (2), Csamango (2), Zikmund (2), Tomeček (2), Harkabus, Vrána, Gorčík, Šafář, Bečka a Vaněk.
Karlovarští si vstup do utkání zkomplikovali, neboť se jejich soupeř z první vážnější akce ujal vedení. Domácí nesložili zbraně a soustavným tlakem dokázali otočit skóre ve svůj prospěch. Definitivní jistotu však získali až ve třetí třetině, ve které své šance zužitkovali. Zisk tří bodů znamená postup do finálové skupiny a také jistotu účasti v play off.

Pondělí 12. prosince (28 kolo)

HC Plzeň 1929 - HC Energie 4:3 (1:0, 0:3, 3:0)
Branky: Zikmund, Csamango a Hroch.
Nahrávky: Sturma, Gorčík, Bečka a Zikmund.
S jistotou play-off odjížděli Energetici ke čtvrtému západočeskému derby a s cílem konečně proti vedoucím indiánům bodovat. Zásluhou tří branek v prostřední části to s vyhlídkami vypadalo dobře, jenže pak modrobílí ukázali, proč přesvědčivě vedou ligu. Dokonalý obrat završili dvanáct vteřin před závěrečnou sirénou. Poslední branku Energie vstřelil Daniel Hroch. Dvěma body se blýskl Zikmund, dobrý výkon předvedl v brance Kutnar.

Nadstavba (skupina A)

Pátek 16. prosince (1. kolo)

HC Energie - HC Oceláři Třinec 2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Branky: Hroch a Csamango.
Nahrávky: Molnár, Zikmund a Čápek.
Brankou Daniela Hrocha se energetici bleskově ujali vedení a v úvodu utkání udávali tempo. Aktivitu však postupně přebrali jejich třinečtí soupeři, kteří zápas otočili. Na první vedoucí branku hostů ještě rychle odpověděl Csamango, Třinečtí si přesto 3 body zajistili brankou v čase 58:29.

Sobota 17. prosince (2. kolo)

HC Energie - HC Vítkovice STEEL 2:5 (2:0, 0:3, 0:2)
Branky: Molnár a Csamango.
Nahrávky: Vaněk.
I když po první třetině vedli domácí 2:0, na vítězství nedosáhli. Hned na začátku druhého dějství totiž brzy inkasovali a v dalším průběhu Vítkovičtí vyrovnali. V poslední minutě druhé třetiny dokonali obrat, který ve třetí části ještě zvýraznili. Utkání bylo pohledné, ovšem domácí nedokázali proměňovat šance ani se vyrovnat s nepříznivým stavem zápasu.

Pátek 13. ledna (3. kolo)

HC VCES Hradec Králové - HC Energie 3:2 sn. (0:0, 0:2, 2:0)
Branky: Zikmund a Molnár.
Nahrávky: Veverka.
Energetici předváděli po většinu utkání aktivní a fyzicky náročný hokej. V prvních čtyřiceti minutách si kombinační hrou vytvářeli velké množství šancí, avšak opětovně se potýkali se zakončením. Právě neúspěšnost v soubojích s domácím brankářem zapříčinila, že utkání nebylo po dvou třetinách rozhodnuté. Hradečtí se do utkání vrátili lacinou brankou, což nahlodalo sebevědomí hostů, kteří pak umožnili domácímu celku vyrovnat. V prodloužení měli více ze hry opět Karlovarští, ale ani tentokrát nedokázali docílit rozhodující branky. V samostatných nájezdech pak uspěli domácí.

Sobota 14. ledna (4. kolo)

Bílí Tygři Liberec - HC Energie 1:2 pr. (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Branky: Bečka a Csamango.
Nahrávky: Veverka (2).
Hosté se prezentovali organizovanou hrou podpořenou patřičnou intenzitou týmového herního výkonu. Sváděli nespočet soubojů s agresivní obranou domácího celku. Po šedesáti minutách nebylo o vítězi rozhodnuto. V momentě, kdy se již všichni přítomní připravovali na penaltové drama, rozhodl vteřinu před koncem prodloužení o zisku druhého bodu pro Energii povedenou individuální akcí Csamango.

Neděle 23. ledna (5. kolo)

HC Energie - PSG Zlín 4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Branky: Hroch (2), Molnár, Bečka.
Nahrávky: Vaněk (3), Hroch, Zikmund, Molnár.
Energie předvedla skvělý výkon proti silnému soupeři ze Zlína. Ten dvakrát v utkání vedl, ale přesto odjíždí s prázdnou. Velkým dílem se o úspěch Energie zasloužil Daniel Hroch, který dvě branky dal a na jednu přihrál, a také s jistotou chytající David Fečo.

Mladší dorostenci střídavě úspěšní

Svěřenci Radka Škardy prožívají období, kdy každou výhru vyrovnává porážka. Celkově tak bojují ve středu tabulky na pátém místě, avšak pouhé tři body jim sházejí, aby se dostali až na příčku třetí, která momentálně patří rivalům z Plzně.

Čtvrtek 1. prosince (17. kolo)

HC Plzeň 1929 - HC Energie 12:4 (5:1, 4:1, 3:2)
Branky: Vodička, Čejka, Rubeš a Dimitrov.
Nahrávky: Beer a Červenka.
Hráči Energie navázali v utkání na velmi špatnou defenzivní činnost z posledních duelů a navíc soupeř, který byl bruslařsky lepší, nedovolil karlovarským hráčům uplatnit jejich nátlakový hokej, jenž je založen na hlubokém napadání všech pěti hráčů. Plzeň dokázala velmi snadno přečíslovat ve středním pásmu, byla rychlejší a silnější v rozích a velmi dobře kombinovala. Výsledkem bylo těžké K.O., ze kterého se musí hráči Energie rychle vzpamatovat a napravit pokažený dojem v nejbližším domácím zápase s Pískem.

Sobota 14. ledna (18. kolo)

HC Energie - HC Sparta Praha 4:5 sn.

Neděle 11. prosince (19. kolo)

HC Energie - IHC Písek 7:0 (3:0, 3:0, 1:0)
Branky: Rubeš (2), Hubáček (2), Dimitrov, Pfister a Janata.
Nahrávky: Kozák (2), M. Novák (2), Hubáček, Bláha, Vodička, Rubeš, Beer, Dimitrov a Svoboda.
Domácím hráčům se podařilo napravit pokažený dojem z předchozích zápasů. Zlepšili hlavně koncovku a pohyb, v tomto směru se dařilo útoku Hubáček - Kozák - Rubeš. I když domácí tým soupeře přestřílel, utkání nebylo zdaleka tak jednoznačné, jak napovídá výsledek. Díky Frčkovi v brance domácích se podařilo utkání zvládnout bez obdržené branky a to je velmi pozitivní, přesto je potřeba neustále pracovat na zlepšování defenzivních činností.

Čtvrtek 22. prosince (20. kolo)

HC Hvězda Praha - HC Energie 1:2

Čtvrtek 5. ledna (21. kolo)

HC Energie - HC Slavia Praha 2:4

Neděle 8. ledna (22. kolo)

HC VERVA Litvínov - HC Energie 5:6

Neděle 15. ledna (23. kolo)

HC Energie - HC Slvoan Ústečtí Lvi 3:2 sn.

Čtvrtek 19. ledna (24. kolo)

HC Energie - HC Rytíři Kladno 7:2

Neděle 22. ledna (25. kolo)

Piráti Chomutov - HC Energie 8:0

Mladší dorost B

Tabulka
P.TýmZáp.VRPSkóreBody
1PZ Kladno 211920153:6340
2HC Meteor Třemošná 211713119:5435
3HC Sparta Praha B 211443114:5632
4HC Příbram 211218126:10925
5SK Kadaň 21111983:7723
6HC Energie Karlovy Vary B 2193982:7921

Čtvrtek 1. prosince (16. kolo)

Rytíři Kladno - HC Energie 6:0

Neděle 4. prosince (17. kolo)

SK Kadaň - HC Energie 5:1

Neděle 11. prosince (18. kolo)

HC Energie - Berounští Medvědi 5:0
(kontumačně)

Čtvrtek 22. prosince (19. kolo)

HC Děčín - HC Energie 3:4

Čtvrtek 5. ledna (20. kolo)

HC Energie - HC Baník Most 8:2

Neděle 8. ledna (21. kolo)

HC Roudnice nad Labem - HC Energie 6:0

Neděle 15. ledna (22. kolo)

HC Energie - HC Sparta Praha B 1:3

Neděle 25. ledna (23. kolo)

PZ Kladno - HC Energie 6:2

Osmáci párkrát zaklopýtli

Vinou dvou proher si žáci osmé třídy v tabulce pohoršili a patří jim třetí pozice. Na druhou Kadaň ztrácejí pouhopouhý bodík a na vedoucí Litvínov bodů šest. Mladé energetiky ještě čeká pořádná porce zápasů, a tak je ještě dostatek času na polepšení si.
Tabulka
PTýmZVRPSkóreB
1HC VERVA Litvínov212001237:5940
2SK Kadaň211713200:8335
3HC Energie Karlovy Vary231544201:8534
4PZ Kladno211434152:8231
5HC Děčín21120971:11424
6Piráti Chomutov22721378:14416
7HC Slovan Ústečtí Lvi22611551:12313
8Rytíři Kladno23521664:17412
9HC Hvězda Praha23321846:1428

Středa 30. listopadu (17. kolo)

HC Energie - Rytíři Kladno 6:2 (2:2, 1:0, 3:0)
Branky: Kunc, Vildumetz, Pajk, Nídl, Bečka a Valíček.
Nahrávky:: Salva, Bečka, Vildumetz, Valíček a Nídl.
Zapás, ve kterém se domácí strachovali o výsledek dvě třetiny, nakonec dokázali dotáhnout do vítězného konce. V tomto utkání se hráčům dařilo minimum věcí. Po pěkném duelu s Litvínovem tentokrát domácí předvedli chabý výkon, ale ctí hráčů je, že zápas nakonec zvládli.

Sobota 3. prosince (18. kolo)

Piráti Chomutov – HC Energie 3:3 (1:1, 0:0, 2:2)
Branky: Vildumetz, Šála a Kunc.
Nahrávky: Šála, Kurfürst a Nídl.

Neděle 15. ledna (19. kolo)

HC Slovan Ústečtí Lvi - HC Energie 4:2

Sobota 10. prosince (20. kolo)

PZ Kladno – HC Energie 3:3

Sobota 17. prosince (21. kolo)

HC Energie - HC Děčín 14:2

Středa 4. ledna (22. kolo)

HC Stadion Litoměřice – HC Energie 0:15

Sobota 7. ledna (23. kolo)

HC Energie – HC Hvězda Praha 14:0

Sobota 14. ledna (24. kolo)

SK Kadaň – HC Energie 8:7

Sedmáci vstoupili do nadstavby

Žákům sedmých tříd, kteří v dlouhodobé části skončili na druhé příčce, jediný bod za prvním Chomutovem, pokračují nadstavbou a ve dvou zápasech si na účet připsali jednu výhru. To je řadí ve skupině A do lepšího středu tabulky na čtvrté místo.
Tabulka po první části
P.TýmZáp.VRPSkóreBody
1Piráti Chomutov 141202137:4624
2HC Energie Karlovy Vary 141112117:3423
3HC Baník Sokolov 1482484:5818
4HC Klášterec nad Ohří 1471661:6815
5HC Tachov/Mariánské Lázně 14707104:6714
6SK Kadaň 1462672:6014
7HC Stadion Cheb 14201269:1354
8HC Rebel Ostrov 14001426:2020
Probíhající nadstavba
P.TýmZáp.VRPSkóreBody
1HC Slovan Ústečtí Lvi 321017:115
2HC VERVA Litvínov 220017:44
3HC Tachov/Mariánské Lázně 211017:63
4HC Baník Most 11006:12
5HC Energie Karlovy Vary 31026:182
6HC Draci Bílina 10107:71
7HC Baník Sokolov 301213:261
8HC Klášterec nad Ohří 30036:160

Sobota 3. prosince (13. kolo)

HC Energie (1999) - Piráti Chomutov 2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
Branky: Maloušek a Kratochvíl.
Nahrávky: Hoang a Glanc.
V bojovném a dramatickém utkání karlovarští hráči porazili vedoucí družstvo soutěže, když především v 1. třetině soupeře přehrávali a získali v ní rozhodující náskok.

Sobota 17. prosince (14. kolo)

HC Energie - HC Tachov / Mariánské lázně 7:3

Pátek 6. ledna (15. kolo)

HC Slovan Ústečtí Lvi - HC Energie (1999) 4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Branka: Chmiel.
Nahrávky: Prošek.
První utkání nadstavbové části Karlovarští nezvládli, když podali velmi bojácný výkon. Sice se ujali první vedení a celkově soupeře přestříleli, ale nakonec se z vítězství radoval domácí celek, který byl v koncovce přesnější.

Nadstavba

Sobota 7. ledna (1. kolo)

HC Slovan Ústečtí Lvi - HC Energie 4:1

Sobota 14. ledna (2. kolo)

HC Klášterec nad Ohří - HC Energie 2:4

Šesťáci převážně vítězně

Ještě jedenáct zápasů zbývá k odehrání ze žákovské ligy šestých tříd a šesťáci prozatím drží třetí pozici v tabulce. Co se jednotlivých zápasů týče, tak můžeme najít jak drtivé výhry, tak nervy drásající přestřelky, ale také velmi kruté porážky. Šesťáky dělí od první příčky více než deset bodů.
Tabulka
P.TýmZáp.VRPSkóreBody
1HC Hvězda Praha 252401262:6148
2PZ Kladno 231823235:7438
3HC Energie Karlovy Vary 241617200:8033
4HC Slovan Ústečtí Lvi 231427183:10930
5HC VERVA Litvínov 2414010171:10628
6HC Stadion Litoměřice 25901694:16718
7Piráti Chomutov 238114118:18317
8Rytíři Kladno 24721596:18116
9HC Děčín 22202067:2054
10SK Kadaň 23202171:3314

Středa 30. listopadu (17. kolo)

HC Energie - Rytíři Kladno 8:2
Branky: Kořán (2), Zdeněk (2), Jílek, Rozhon, Matoušková a Fečo.
Nahrávky: : Rozhon (2), Cankov, Jílek, Zdeněk, Ptáček a Vávra.
Domácí soupeře zcela přesvědčivě přehrávali, jenže z mnoha střeleckých příležitostí se jim podařilo vstřelit „jen“ 8 branek.

Sobota 3. prosince (18. kolo)

Piráti Chomutov – HC Energie 4:8 (2:3, 0:2, 2:3)
Branky: Jiskra (3), Novotný (2), Štastný, Kořán a Zdeněk.
Nahrávky: Štastný (3), Jiskra (2), Novotný a Zdeněk.
Hosté vstoupili do utkání lehkovážně a museli otáčet nepříznivé skóre 0:2. Do druhé třetiny sice energetici nastoupili koncentrovaně, ale dlouho jim to nevydrželo a zanedlouho jejich výkon opět upadl do podprůměru, ve kterém pak utkání dohráli. I přes osm vstřelených branek podobný výkon na kvalitnějšího soupeře zdaleka stačit nebude.

Neděle 15. ledna (19. kolo)

HC Slovan Ústečtí Lvi – HC Energie 4:6 (1:1, 2:3, 1:2)
Branky: Šťastný (2), Novotný, Kořán, Bubeliny a Doubek.
Asistence: Jiskra (2), Novotný, Šťastný a Bubeliny.
Hosté vstoupili aktivně do utkání, ale přes dobře bránící domácí tým se dlouho nemohli prosadit. Za vytrvalou snahu útočit byli nakonec karlovarští odměněni vítězstvím.

Neděle 10. prosince (20. kolo)

PZ Kladno – HC Energie 6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
Branky: Jílek.
Nahrávky: Pašek.
Po první inkasované brance se hosté sesypali, odpalovali kotouče a na ledě bylo od té chvíle vidět jen domáčí družstvo. Všichni hráči podali podprůměrný výkon a zaslouženě odjeli poraženi.

Pondělí 11. prosince (13. kolo)

HC Energie - HC Stadion Litoměřice 10:0 (3:0, 2:0, 5:0)
Branky: Šťastný (2), Novotný (2), Jílek, Glanc, Bubeliny, Rozhon, Vávra a Zázvorka.
Nahrávky: Zdeněk (3), Šťastný, Radosta, Ptáček, Bubeliny, Rozhon a Pašek.
Domácí potvrdili roli favoritů a bez větších problémů přehráli Litoměřice dvouciferným rozdílem.

Sobota 17. prosince (21. kolo)

HC Energie - HC Děčín 16:2

Neděle 4. ledna (22. kolo)

HC Stadion Litoměřice – HC Energie 5:4 (0:2, 3:0, 2:2)
Branky: Bubeliny (2), Jílek a Zdeněk.
Nahrávky: Cankov a Jílek.
Po dvoubrankovém náskoku z první třetiny se hosté uspokojili, neproměnili několik vyložených šancí a nechali tak domácí dostat se zpět do hry. Slabší pohyb, nedůslednost v koncovce a dobře chytající litoměřický brankář znamenali, že si Karlovarští nakonec neodvezli ani bod.

Neděle 7. ledna (23. kolo)

HC Energie K. Vary - HC Hvězda Praha 4:7 (1:2, 2:1, 1:4)
Branky: Prošek, Jiskra, Novotný a Bubeliny.
Nahrávky: Šik, Cankov a Šťastný.
Velmi kvalitní utkání žákovské ligy rozhodla preciznost hostí v zakončení a zároveň slabší forma domácích brankářů.

Sobota 14. ledna (24. kolo)

SK Kadaň – HC Energie 1:25 (0:8, 1:6, 0:11)
Branky: Jiskra (6), Šťastný (5), Bubeliny (4), Pašek (3), Zdeněk (2), Novotný, Zázvorka, Matoušková, Fečo a Jílek.
Nahrávky: Novotný (4), Fečo (3), Zdeněk (2), Jiskra (2), Doubek (2), Pašek (2), Jílek (2), Zázvorka, Glanc, Bubeliny a Cankov.
Hosté od začátku utkání jednoznačně ovládli hru a domácí mužstvo pouštěli před svou branku pouze sporadicky. O průběhu utkání svědčí nejen celkové skore, ale i poměr střel 4:54 ve prospěch hostí.

Páťáci

I páťáci již vstoupili do nadstavby, a to ze třetí pozice. Ze dvou odehraných zápasů v druhé části zvítězili jednou, a tak jsou zatím v lepším středu tabulky.
Tabulka po první části
P.TýmZáp.VRPSkóreBody
1HC Tachov/Mariánské Lázně B 161501285:4830
2HC Tachov/Mariánské Lázně 161123153:8824
3HC Energie Karlovy Vary 16934139:6621
4HC Stadion Cheb 16934125:8021
5HC Baník Sokolov 16907108:10518
6HC Klášterec nad Ohří 1681786:10317
7Piráti Chomutov 16311282:1347
8SK Kadaň 16301391:1456
9HC Rebel Ostrov 16001610:3100

Probíhající nadstavba
P.TýmZáp.VRPSkóreBody
1HC Energie Karlovy Vary 320111:84
2HC Slovan Ústečtí Lvi 320117:194
3HC Tachov/Mariánské Lázně 210119:72
4HC Baník Most 11005:32
5HC VERVA Litvínov 210112:122
6HC Klášterec nad Ohří 310212:152
7HC Baník Sokolov 31029:192
8HC Draci Bílina 10012:40

Sobota 3. prosince (15. kolo)

HC Energie (2001) - Piráti Chomutov 12:0 (5:0, 4:0, 3:0)
Branky: Hadáček (4), Raim (2), Bílek (2), Horváth, Braný, Mašek a Matoušek.
Nahrávky: Hnízdil (2), Matoušek (2) a Hadáček.
Domácí celek byl lepší především v individuálním prosazení a po celkově dobrém výkonu nečekaně vysoko zvítězil.

Sobota 17. prosince (16. kolo)

HC Energie - HC Tachov / Mariánské Lázně 4:4

Nadstavba

Sobota 7. ledna (1. kolo)

HC Slovan Ústečtí Lvi - HC Energie 4:2

Sobota 14. ledna (2. kolo)

HC Klášterec nad Ohří - HC Energie 2:5

Minihokej - ročník 2002

HC Tachov / M. Lázně - HC Energie (1) 6:10
Branky: Korčmaroš (7), Binias, Polák a Kisliuk.

HC Tachov / M. Lázně - HC Energie (1) 9:9
Branky: Pohanka (4), R. Vondráček (3), Mareček a Stangar.

HC Tachov / M. Lázně - HC Energie (2) 10:3
Branky: Remeš, Smolka a Sapoušek.

HC Tachov / M. Lázně - HC Energie (2) 7:14
Branky: Černý (7), Motl (5), B. Vondráček a Dědek.

HC Energie (1) - HC Energie (2) 5:11
Branky KV 1: Kisliuk (3), Pekárek a Binias.
Branky KV 2: Remeš (5),Lejnar (2), Sapoušek (2),Smolka a Janda.

HC Energie (1) - HC Energie (2) 11:7
Branky KV 1: Pohanka (4), Mareček (3), Kisliuk (3), R. Vondráček (3) a Zrna.
Branky KV 2: B. Vondráček (3), Motl (2) a Černý (2).

HC Tachov / Mariánské Lázně - HC Energie (2) 9:5
Branky: Remeš (3), B. Vondráček (2).
Nahrávky: Remeš.

HC Energie (1) - HC Stadion Cheb 9:2
Branky: Černý (3), Pohanka (2), Korčmaroš, Kisliuk, Kempf a Binias.
Nahrávky: Pohanka a Binias.

HC Energie (2) - HC Stadion Cheb 5:2
Branky: Černý (2), Remeš (2) a R. Vondráček.
Asistence: Mareček a B. Vondráček.

Minihokej r. 2003

Sobota 7. ledna

DDM Rokycany – HC Energie (1) 5:4
Branky: Melenovský (2), Zolnaj a Sapoušek.
Sestava: Kubát – Rymon, Vogel, Svoboda – Sapoušek, Houdek Prošek – Fuksa, Melenovský, Zolnaj.

HC Plzeň 1929 - HC Energie (1) 14:8
Branky: Sapoušek (3), Rymon (2), Svoboda, Houdek a Melenovský.
Sestava: Kubát – Rymon, Vogel, Svoboda – Sapoušek, Houdek Prošek – Fuksa, Melenovský, Zolnaj.

DDM Rokycany – HC Energie (2) 7:6
Branky: Krnáč (3), März, Michovský a Lövinger.
Sestava: Šírek – März, Krnáč, Chvapil – Michovský, Kunačka, Lövinger – Vaňha, Skuhravý, Pišna.

HC Plzeň 1929 - HC Energie (2) 21:3
Branky: März (2) a Krnáč.
Sestava: Šírek – März, Krnáč, Chvapil – Michovský, Kunačka, Lövinger – Vaňha, Skuhravý, Pišna.