HC Energie Karlovy Vary

Šesťáci vezou z turnaje v Hradci Králové stříbro

Hráči HC Energie KV ročníku 2000 vybojovali stříbrné medaile na 13. ročníku vánočního Turnaje Filipa Čepa v Hradci Králové, který se hrál ve dnech 29. - 30.12.2011. Turaje se zúčastnili také žáci vítězných Pardubic, Plzně, Hradce Králové, Českých Budějovic a výběr Paříže. Pardubice zvítězily celkem suverénně, kromě remízy s Hradcem vyhrály všechny zápasy. Mladí energetici zlepšili výkon z minulého ročníku, na kterém skončili čtvrtí.

Svěřenci trenérů Jiřího Kovky a Jakuba Kloze na turnaji hraném systémem "každý s každým" nejprve porazili HC České Budějovice 4:2, poté těsně a po velkém boji podlehli pozdějšímu vítězi turnaje HC Pardubice 1:2, a na závěr prvního dne zdolali HC Plzeň 5:0. Druhý turnajový den energetici jasně přehráli francouzský výběr Paříže ACBB 9:2 a v závěrečném utkání remizovali s domácím týmem Hradce Králové 3:3. Nejlepším útočníkem turnaje byl vyhlášen náš hráč Radek Prošek.

FOTOGALERIE

Konečné pořadí turnaje

1.ČSOB Pojištovna Pardubice 9 bodů
2.HC Energie Karlovy Vary 7 b.
3.HC Plzeň 1929 6 b.
4.HC VSEC Hradec Králové 4 b.
5.HC České Budějovice 3 b.
6.ACBB (Francie) 1 b.

Energii reprezentovali

Dominik Heger, Jan Radosta, Matěj Glanc, Tomáš Jílek, David Cankov, Radek Prošek, Lukáš Vávra, Martin Doubek, Patrik Šťastný, Petr Kořán, Jakub Ptáček, Michal Fečo, David Novotný, Tomáš Zdeněk, Filip Bernáth, Otakar Šik, Tomáš Bubeliny, Vít Jiskra, Jára Maloušek