HC Energie Karlovy Vary

Hokejistky nezvládly ani druhý zápas nadstavby

HC Energie Karlovy Vary - HC Berounské Lvice 3:5 (0:0, 2:3, 1:2)
Energetičky nedokázaly ani v druhém utkání nadstavbové skupiny E získat bod, a v tabulce jsou poslední. S šesti body je první HC Plzeň 1929, po třech bodech mají hokejistky HC PROFI-CZ Plzeň a Berouna. V utkání s Berounem karlovarské hokejistky prohrávaly už 0:2, po brankách Jany Fričové (na snímku) a Evy Shildhabelové se ale vrátily do hry. Na body to ale nakonec nestačilo.
Liga žen 2011/2012 - skupina B, N2, ne 15.1.2012
Karlovy Vary
Beroun
3:5
0:0, 2:3, 1:2
Branky a nahrávky: 25. Fričová Jana (Mokrošová Dominika), 26. Schildhabelová Eva (Fričová Jana, Pöpperlová Jana), 50. Matoušková Sabina (Schildhabelová Eva, Zrnová Kateřina) - 21. Janoušková Barbora (Kiribuchi Nozomi), 23. Janoušková Barbora (Solničková Kateřina), 29. Kolowrat Samantha (Součková Lucie), 57.Součková Lucie (Kautská Jana), 57.Topolská Tereza (Solničková Kateřina). Rozhodčí: Kostourek - Maloušek, Sentenský. Vyloučení: 3:3. Bez využití. Diváci: 18. Střely na branku: 15:39. Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:3, 3:3, 3:5.
Karlovy Vary: Sýkorová - Shildhabelová, Zajacová, Hornová, Mokrošová, Fričová J., Pöpperlová, Fričová V., Matoušková, Orlichová, Zrnová, Kuklová, Slavíková

Ohlasy trenérů

Jaroslav Kliment a Křešimír Shildhabel (trenéři HC Energie Karlovy Vary):
Musíme pochválit naší brankářku, Gábinu Sýkorovou, chytala velmi dobře, a zneškodnila někilik vážných akcí Berouna. Nepovedl se nám vstup do druhé třetiny, a kvůli nedostatku důrazu před brankou jsme dostali dva góly. Dokázali jsme se ale oklepat a po několika minutách vstřelit branku. Druhou jsme přidali v přesilovce po dorážce před brankou. Soupeř stačil dát ještě před odchodem do kabin třetí branku. Už nam ubývaly síly, ale ještě jsme dokázali jeden gól přidat. Ale po čtvrtém a pátém inkasovaném gólu nás soupeř už nepustil ani k zavěrečnému tlaku. Nezbývá než soupeři pogratulovat k výhře.