HC Energie Karlovy Vary

Václav Skuhravý: Doufám, že doma přijde hodně fanoušků

Energie vybojovala na ledě pražské Sparty bod za prohru 2:1 po prodloužení. „Kdyby nám řekl někdo před zápasem, že uhrajeme bod, tak bychom to brali,” říká kapitán Václav Skuhravý.

Kapitána Energie výsledek zápasu trochu mrzel. V průběhu napínavého utkání se totiž Karlovarští několikrát dostali do vyložené šance, výborného Marka Schwarze ovšem nepřekonali. „Ve druhé a třetí třetině jsme měli hodně možností přidat druhý gól, to se nám ale nakonec nepovedlo,” řekl se zklamáním v hlase.

Přesto zůstává pozitivní. „Měli jsme dobrou přípravu, změnili jsme přístup oproti minulým rokům a hned se to projevilo. Vyhráli jsme sedm přípravných zápasů, čtyři jsme prohráli. Myslím, že to byl dobrý start a i po dnešku zůstávám optimistický,” řekl třiatřicetiletý rodák ze Slaného.

Je tedy na čase myslet na návrat poháru do Karlových Varů? „Na to je ještě brzy, sezóna je teprve na začátku,” odmítá důrazný útočník podobné spekulace. Po bodu ze Sparty se nyní těší na premiéru před domácími fanoušky. „Doufám, že jich přijde hodně a že nás budou pořádně podporovat,” uzavřel rozhovor.

Související články

Preview k zápasu | pá 14.9.2012

Energie zahájí extraligu na Spartě