HC Energie Karlovy Vary

Voskresensk znovu úspěšný, junioři prohráli potřetí v řadě

MHL: MHK Chimik - HC Energie 3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Karlovarští mladíci sice i ve druhém utkání s Chimikem měli naprostou střeleckou převahu, na body to ale znovu nestačilo. Energetici dokázali zásluhou Davida Grígera (na snímku) a Martina Keckeše dvakrát srovnat krok, na gól z 58. minuty už ale odpovědět nestačili. Připsali si tak už třetí prohru v řadě. Černou sérii mohou zlomit v pátek, kdy se představí na ledě Atlantu Mytišči.
MHL, 14. kolo, út 15.10.2013
Voskresensk
Karlovy Vary
3:2
2:1, 0:1, 1:0
Branky a nahrávky: 13. Komlev (Gaglojev, Šamolin), 18. Sokolov (Ignatěv, Stěpanov), 58. Solovjov (Gaglojev) – 16. Gríger (Kohout), 31. Kečkeš (Harkabus) Rozhodčí: Svirgun – Nikolajev, Šmakov Vyloučení: 5:5. Využití: 0:1. Diváci: 610. Střely na branku: 20:54. Vyhraná vhazování: 34:21. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1. 2:2, 3:2.
Voskresensk: Jakubovskij – Rodionov, Stěpanov – Solovjov, Leonov – Zimin, Alexejev – Kalinin, Kulagin – Smirnov, Lovjagin, Nikonov – Gaglojev, Šamolin, Komlev – Ignatěv, Kasicyn, Sokolov – Mozgaljov, Lavreckij, Mirošnikov.
Karlovy Vary: Honzík – Troška, Kvapil – Kečkeš, Dvořák – Šafář, Šimek – Bahounek, Adam – Csamangó, Vrána, Gorčík – Harkabus, Gríger, Kohout – Beránek, Táborský, Vachutka – Bezúch, Rubeš, Zadražil.

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (HC Energie Karlovy Vary): V dnešním zápase se výrazně zlepšil přístup mužstva. Musím hráče pochválit za to s jakým nasazením nastoupili do utkání. Byla vidět velká snaha zlomit naší špatnou bilanci za každou cenu. Zjednodušili jsme hru a snažili se tlačit do branky soupeře, o tom svědčí i statistika střel. Bohužel za domácí nastoupil nový gólman z VHL (ročník 92), který domácí výrazně podržel. Soupeř nám dal velkou lekci z produktivity, kdy z výrazně menšího počtu střel a šancí dokázal vstřelit více branek. My udělali chybu při naší přesilovce, kdy jsme chtěli zlomit zápas v náš prospěch a domácí nás ihned potrestali. Ani závěrečný velký tlak a power-play nám branku nepřineslo. Pevně věřím, že hráči si do dalšího zápasu přenesou zlepšený přístup a nasazení a konečně zlomíme nepříznivou sérii z poslední doby.