HC Energie Karlovy Vary

Novým trenérem Sokolova jmenován Mikuláš Antonik

Po odchodu Radima Rulíka se k trenérskému kormidlu vedle Jana Michny postaví v Karlových Varech dobře známý Mikuláš Antonik. Vedení obou partnerských klubů si slibuje, že bývalý trenér Chomutova, Kadaně a karlovarské mládeže v Sokolově naváže na kvalitní práci Radima Rulíka.

O podrobnostech trenérské výměny informoval generální manažer HC Energie Miroslav Vaněk: „Dnes dopoledne došlo k definitivní dohodě mezi vedením HC Energie Karlovy Vary, HC Baník Sokolov a panem Mikulášem Antonikem. Ten v nejbližší době uzavře trenérskou smlouvu do 30. 4. 2014. Vedení obou partnerských klubů si od angažování tohoto trenéra slibuje, že naváže na práci pana Rulíka. Ten pracoval podle představ vedení obou klubů, výborně nastartoval tréninkový proces i celou spolupráci. Mikuláš Antonik je špičkový trenér s dostatečnými zkušenostmi, aby na tuto práci nejen s našimi mladými hráči navázal.“

Mikuláš Antonik je karlovarským fanouškům znám především jako dlouholetý a úspěšný trenér mládežnických družstev. V roce 2008 dovedl Energii k vítězství v extralize juniorů, o rok později už asistoval Josefu Palečkovi u A-týmu a opět mohl slavit mistrovský titul. V posledních sezonách byl trenérem v Chomutově a jeho farmářském klubu SK Kadaň.