HC Energie Karlovy Vary

Junioři v prvním utkání Chabarovsk nedobyli

MHL: Amurští Tygři - HC Energie 5:3 (2:0, 0:3, 3:0)
Junioři karlovarské Energie ve svém dalším utkání v rámci venkovního tripu podlehli týmu Amurských Tygrů v poměru 3:5. V duelu plném zvratů, v němž energetici vedli ještě po dvou třetinách zásluhou branky Martina Kohouta (na snímku), nakonec zvítězil domácí celek z Chabarovsku a získal tak vůbec první body ze vzájemných zápasů. Odveta je na programu již v noci z pátku na sobotu, utkání startuje v 03:00 SEČ.
MHL, 43. kolo, pá 7.2.2014
Chabarovsk
Karlovy Vary
5:3
2:0, 0:3, 3:0
Branky a nahrávky: 4. Abramov (Kopijenko), 7. Jakovlev (Těslenko, Abramov), 56. Těslenko (Jakovlev, Kopijenko), 58. Těrjajev (Jakovlev, Abramov), 59. Kopijenko (Těslenko) - 34. Fronk (Gríger, Dvořák), 37. Flek (Vrána, Gorčík), 39. Kohout (Troška). Rozhodčí: Alexejev - Semjonov, Afanasenko. Vyloučení: 2:3. Bez využití. Diváci: 623. Střely na branku: 36:36. Vyhraná vhazování: 36:26. Průběh utkání: 2:0, 2:3, 5:3.
Chabarovsk: Ivandikov (Konjuchov) – Těslenko (A), Těrjajev (C), Těreščenko, Subbotnikov, Timčenko, Gorčenkov, Zaseda, Kozlov – Jakovlev (A), Abramov, Kopijenko – Krutij, Tymčenko, Voronoj – Čerkasskij, Šaburov, Malevanij – Kapunov, Podsevakin, Dejnega
Karlovy Vary: Fečo (Honzík) – Kvapil, Troška, Dvořák, Šafář, Šimek, Horvath, Bahounek – Vrána (A), Gorčík, Flek (C) – Harkabus, Kohout, Zadražil – Gríger, Vachutka (A), Fronk – Táborský, Hroch, Krliš

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (HC Energie Karlovy Vary): I když jsme udělali maximum, aby hráči byli dobře připraveni na začátek utkání, tak se nám dnešní vstup do utkání vůbec nepovedl a první třetinu jsme byli ještě v letadle nad Sibiří. Od druhé třetiny jsme se bojovností a tlakem do brány dostali zpět do zápasu a otočili stav na naší stranu. Výsledek jsme kontrolovali, ale bohužel 5 minut před koncem jsme neuhráli 2 osobní souboje a domácí se štěstím vyrovnali. K naší smůle nám z dalšího nahození od modré čáry zaplachtil puk přesně do víka a my už jsme nenašli dostatek sil ke zvratu. Musíme do zítřejšího utkání mnohem lépe vstoupit a hrát všichni více pro tým. Prohráli jsme si toto utkání sami vlastní laxnostní a osobní nezodpovědností některých hráčů. To musíme určitě pro zítřejší utkání zlepšit!