HC Energie Karlovy Vary

Junioři mají naplánováno 11 přípravných utkání

Po netradičním zápasovém zatížení na turnaji v Soči a zasloužené dovolené čeká členy Vlčí smečky v srpnu další porce náročných utkání. Svěřenci Tomáše Marišky během léta absolvují tryout kemp v Ostrově, domácí turnaj Vemex Cup i třeba výjezd do Neratovic k dvoujutkání se švédským Södertälje SK.

Na led se mladí energetici vrátí už 21. července, kdy široký kádr podstoupí týdenní výběrový kemp na zimním stadionu v Ostrově. V následujícím týdnu už tým čekají tři zápasové testy, konkrétně s A-týmem SK Kadaň, úřadujícími mistrem juniorské extraligy z Chomutova a 3. srpna doma s juniorkou pražské Sparty. Od 4. do 8. srpna se pak v KV Areně uskuteční čtvrtý ročník turnaje Vemex Cup, na který kromě českých týmů zavítá i rakouský Salzburg a ruské SKA-1946. Energetiky na turnaji čekají čtyři náročné zápasy v pěti dnech!

Po sérii domácích utkání si Vlčí smečka přípravu zpestří výjezdem do Neratovic, kde v tu dobu bude mít soustředění juniorka Södertälje SK. Dvojzápas se švédským celkem je na programu 15. a 16. srpna. Generálkou před začátkem ligy pak pravděpodobně budou utkání s Baníkem Sokolov (A-tým) a Pardubicemi (junioři) v posledním srpnovém týdnu.

Rozpis přípravných utkání juniorů 2014/15

Základní část MHL 2014/15 zatím není rozlosována, její start však lze očekávat v prvním zářijovém týdnu.