HC Energie Karlovy Vary

Při zranění Rohana vypomůže Skuhravý

V pondělním přípravném utkání s Vladivostokem se vážně zranil útočník Tomáš Rohan, který pravděpodobně 2 měsíce nebude moci zasáhnout do hry. Vedení HC Energie se po vyhodnocení celé situace dohodlo na angažmá s bývalým energetikem Václavem Skuhravým, který s klubem podepíše dvouměsíční kontrakt.

Důvody celé transakce ozřejmil generální manažer Miroslav Vaněk. „Vedení klubu společně s trenéry A-mužstva řešilo, jak úzký kádr doplnit. Nechtěli jsme dále oslabovat tým juniorů, ze kterého už tak A-tým odčerpal mnoho hráčů. Rozhodli jsme se pro řešení, které je pro klub v první řadě finančně velmi přijatelné a v druhé řadě splní účel doplnění sestavy o hráče, který svými zkušenostmi a dostatečnou kvalitou může týmu pomoci. Václav Skuhravý s klubem podepíše smlouvu na 2 měsíce a po návratu Tomáše Rohana a dle vývoje začátku soutěže budeme situaci dále řešit. Václav k celé záležitosti přistoupil velmi vstřícně, na Karlových Varech mu stále záleží a při rozhodování neváhal.“

Václav Skuhravý už s týmem příští týden absolvuje soustředění v Břeclavi, v rámci kterého Energie sehraje přípravná utkání se Skalicí a Zlínem. Poslední mistrovské utkání za Karlovy Vary odehrál 21. března 2013 v play-out proti Chomutovu. V uplynulé sezoně působil v Českých Budějovicích a formou hostování i v Litvínově.