HC Energie Karlovy Vary

Junioři zvítězili v přípravném utkání na ledě Sokolova

Příprava: HC Baník Sokolov - HC Energie Karlovy Vary jun. 3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
Vlčí smečka zvládla další přípravné utkání na novou sezonu, tentokrát dokázala porazit partnerský klub Energie, Baník Sokolov. Karlovarští se dostali v 1. třetině do dvoubrankového vedení, Sokolovu se ale ve druhé části v průběhu 45 sekund podařilo srovnat krok. V úvodu třetí periody se dokázaly prosadit oba týmy, o vítězství Energie tak rozhodl až samotný závěr zápasu, ve kterém se prosadil Ondřej Beránek (na snímku).
Příprava juniorů na sezonu, přát., pá 29.8.2014
Sokolov
Karlovy Vary
3:4
0:2, 2:0, 1:2
Branky a nahrávky: 36. Švec (Sýkora, Troška), 37. Říha (Kašpar, Račanský), 54. Csamangó (Přindiš) – 9. Gríger (Šimek), 15. Orság (Gríger), 52. Šimek (Orság), 59. Beránek. Vyloučení: 5:7. Využití: 1:2. Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:3, 3:3, 3:4.
Sokolov: Francisko – Přindiš, Troška, Binias, Prošek, Gombár, Novák, Truhlář – Sýkora, Dobřemysl, Švec, Hudák, L. Vrána, Csamangó, Račanský, Kašpar, Říha, Pfister
Karlovy Vary: Frček – Šafář, Šimek, Weinhold, Běhal, Rothlisberger, Michálek, Kečkeš, R. Vaněk, Harkabus, Zadražil , Beránek, Hroch, Táborský, Gríger, J. Vrána, Rubeš, Orság, Molnár, Janata, Rulík

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (HC Energie Karlovy Vary): Jsme velmi rádi, že se nám podařilo prosadit se proti seniorskému mužstvu takové kvality, jakou má naše farma. Bylo to pro nás těžké a poučné utkání, a my jsme za něj rádi. Vyzkoušeli jsme si hru v oslabení i v přesilových hrách a hráči ustáli silový hokej soupeře, za což jsme rádi.