HC Energie Karlovy Vary

Hokejová Tip liga startuje, tentokrát jako Radegast Tip liga

HC Energie Karlovy Vary, HC Baník Sokolov a sportovní redakce regionálních Deníků připravila pro hokejové znalce soutěž, která nabídne celou řadu zajímavých cen. Začíná 2. ročník hokejové Tip ligy.

Co to Tip liga je?

Jednoduše se jedná o tipovací soutěž, ve které se tipuje vítěz utkání. Jinými slovy klasicky jako u sázkových kanceláří tipnete 1 (výhra domácích), 0 (remíza) a 2 (výhra hostí). Samotná soutěž odstartuje v úterý 18. listopadu, kdy vyjde první soutěžní kupon, který naleznou zájemci o tipování ve všech mutacích regionálních krajských Deníků. Tedy v Karlovarském deníku, Sokolovském deníku a Chebském deníku. Kupony na jednotlivá víkendová kola vycházejí čtyřikrát v týdnu a to od pondělí do čtvrtka. První kupon vyjde i v pátek, protože je v pondělí 17.11. státní svátek.

Jak dlouho soutěž potrvá a jaká jsou pravidla?

Celkem se uskuteční třináct kol. Tipovat lze pouze prostřednictvím originálních kuponů, které najdou tipující na stránkách regionálního Deníku (pondělí, úterý, středa, čtvrtek). Tikety musíte doručit osobně či poštou vždy nejpozději do pátečních 16 hodin do redakcí okresních Deníků. U poštovního doručení rozhoduje razítko na obálce a to musí být páteční. Každý tipující musí nejprve vyplnit tištěný kupon. To je nutné z důvodu registrace do systému. Do kolonky heslo vyplňte jakoukoliv čtyřmístnou číselnou kombinaci, která bude později sloužit jako vaše identifikace.

Jaké je vyhodnocení soutěže, neboli bodování?

Jednička znamená výhru domácích, nula remízu, dvojka vítězství hostů. Dvojtipy či trojtipy jsou nepřípustné. Za každý správný tip se přičítají dva body, za chybný či nevyplněný řádek se bodík odebírá. (příklad: Osm utkání z deseti uhodnu, získám tak šestnáct bodů. Za dva špatné tipy mám mínus dva, takže jsem v kole získal celkem čtrnáct bodů). Maximálně může hráč v kole získat dvacet bodů. Ztratit pak může maximálně deset bodů. Pokud se utkání neuskuteční nebo bude z nějakého důvodu odloženo, zápas nebude hodnocen.

Kolikrát mohu tipovat?

Hrát lze vždy pouze s jedním kuponem, neboť každý účastník dostane přiděleno vlastní identifikační číslo, které se dozví ze středeční výsledkové listiny po svém prvním kole. Při bodové rovnosti v rámci dílčích kol rozhoduje bilance Supertrefy, což je váš tip na počet branek, které předpokládáte, že padnou v zápasech uvedených na kuponu. Dalším pomocným kritériem je celkový zisk bodů v průběžném pořadí. Rodinné nebo firemní souboje nejsou zakázané.

Jaké jsou ceny?

Po třinácti kolech bude vše sečteno, vyhodnoceno a první čtyři borci se opravdu má na co těšit. Ceny pro celkové vítěze po třinácti kolech:

1. místo – Týdenní pobyt na horách v pensionu Meruna v Perninku pro dvě osoby. Strava v podobě menu servírovaných večeří je zajištěna v restauraci Plzeňka nedaleko od pensionu. Navíc nejlepší hráč obdrží porcelán od společností Ateliér JM Lesov – Thun studio a dvě vstupenky na koncert v KV Areně.

2. místo – Romantický pobyt v Lokti pro dvě osoby, dvě volné vstupenky na koncert v KV Areně a porcelán z Ateliéru JM Lesov – Thun studio.

3. místo – Permanentní vstupenka HC Energie na sezonu 2015/16, dvě volné vstupenky na koncert v KV Areně a porcelán z Ateliéru JM Lesov – Thun studio.

4. místo – Dres HC Energie a opět dvě vstupenky na koncert v KV Areně a porcelán z Ateliér JM Lesov – Thun studio.

Prvních čtyři nejlepší hráči si převezmou své ceny při mistrovském utkání HC Energie – Liberec 27. února.


Ceny pro třináct výherců jednotlivých kol (vyhodnoceno bude vždy prvních jedenáct nejlepších hráčů každého kola):
1. místo - Soudek piva Radegast 5 l, Plzeňské pivovary
2. místo - Dárkový balíček od Vera Gurmet, Malé náměstí Toužim
3. místo - Láhev Becherovky, Jan Becher – Karlovarská Becherovka
4. místo - Kartónek piva Karel IV.
5. místo - Ski pas do areálu Potůčky
6. místo - Zimní náplň do ostřikovačů, Auto Mudra
7. místo - Dvě vstupenky na utkání HC Energie
8. místo - Dvě vstupenky na hrad Loket
9. místo - Čajový set od společnosti Velta Tea
10. místo - Malé dětské stavebnice od společnosti Kakoma s.r.o. 11. místo - Porcelán od společnosti Thun a.s. – Nová Role

Tito výherci si mohou převzít ceny v regionální redakci Deníků.

Partneři soutěže Radegast Tip liga

Pension Meruna a restaurace Plzeňka v Perninku, Hotel Císař Ferdinand a Pivovar Svatý Florian v Lokti, HC Energie Karlovy Vary, KV Arena, Vera Gurmet (Malé náměstí, Toužim), Velta Tea (Karlovy Vary), Pivovar Karel IV. (Karlovy Vary), Kakoma (Karlovy Vary), prodejna Allsport v KV Areně, Auto Mudra (Karlovy Vary), Pivovar Radegast – Plzeňské pivovary, Ateliér JM Lesov – Thun studio, Hrad Loket, Thun 1794 (Nová Role), Ski areál Potůčky.

Přehled zápasů na kuponu v 1. kole

1. ELH: Kometa Brno – HC Energie
2. ELH: HC Energie – PSG Zlín
3. II.L: HC Baník – HC Trutnov
4. MHL: S. lvi Petrohrad – Vlčí smečka I.
5. MHL: S. lvi Petrohrad – Vlčí smečka II.
6. LJ: Litoměřice – HC Baník
7. ELSD: HC Energie – Letňany
8. KLM PK: Třemošná – Stadion Cheb A
9. KLM KK: PK Vřesová – Stadion Cheb B
10. KLM KK: Trstěnice - Čerti Ostrov

Vysvětlivky: ELH: Tipsport extraliga ledního hokeje, II.L: Druhá hokejová liga, MHL: Mládežnická hokejová liga, ELSD: RAKO extraliga staršího dorostu, ELMD: Eliod extraliga mladšího dorostu, LJ: Liga juniorů, LSD: Liga staršího dorostu, LMD: ELIOD liga mladšího dorostu, KLM PK: Krajská liga mužů Plzeňského kraje, KLM KK: Krajská liga mužů Karlovarského kraje.

Dotazy?

Případné dotazy k soutěži směřujte na adresu Jan.Cech@denik.cz.