HC Energie Karlovy Vary

Důraz A-týmu posílí Tomáš Micka

Na úterním dopoledním tréninku se bude trenéru Mlejnkovi hlásit i staronová posila Tomáš Micka. Útočník Slavie přichází na hostování do konce sezony, aby zvýšil důraz a konkurenci v týmu. Jeden z hráčů základní sestavy naopak mužstvo opustí během prosincové reprezentační přestávky.

Okolnosti příchodu Tomáše Micky přiblížil generální manažer HC Energie Miroslav Vaněk. „Tomáš se k týmu loni připojil v podobnou dobu a týmu velmi pomohl. Věříme, že to tak bude i letos. Potřebujeme zvýšit důraz ve hře a Tomáš nám do této koncepce pasuje. Nechceme však zvyšovat počet hráčů A-týmu, jeden z hráčů proto bude během prosincové reprezentační pauzy z A-týmu uvolněn,“ informuje Miroslav Vaněk.

Generální manažer dále naznačil, že lze očekávat i další změny v sestavě. „Za výkon proti Olomouci si někteří hráči místo v sestavě nezaslouží. Spousta z nich je příliš uspokojena svým místem v sestavě a to musíme změnit. V pátek do Litvínova tedy pojede značně pozměněná sestava. Uvažujeme, že do ní zapojíme i naše velmi úspěšné juniory nebo hráče z farmy v Sokolově.“