HC Energie Karlovy Vary

V play-out na Olomouc za dvacku, permanentkáři na tři zápasy za 100 korun

Hokejisty Energie čeká po základní části Skupina o umístění známá jako play-out, ve které se utkají v šesti zápasech s Libercem, Olomoucí a Slavií o to, aby nesestoupili do bojů o udržení nejvyšší soutěže v baráži s prvními dvěma týmy 1. ligy. Play-out startuje v pátek 6. března a končí v neděli 22. března.

Systém play-out

Po základní části letošního ročníku Tipsport extraligy se HC Energie umístila na konečném 12. místě a zahraje si Skupinu o umístění play-out, která určí, jaké dva týmy skončí na 13. a 14. místě a budou bojovat o záchranu extraligy v baráži proti finalistům 1. ligy. Karlovarské hokejisty čekají boje s Libercem, Olomoucí a Slavií ve dvoukolovém systému doma – venku, celkem tedy sehrají 6 utkání. Body získané v základní části všem týmům zůstávají a převádí se do tabulky Skupiny o umístění.

Rozpis play-out

Rozpis naleznete v sekci Zápasy.

Permanentkáři na tři zápasy za 100 korun

Majitelé permanentek budou mít na tři domácí zápasy zvýhodněné vstupné 100,-Kč. Zakoupení (dobití) permanentních karet bude probíhat od úterý 3. března do čtvrtka 5. března od 15:00 do 18:00 hodin v pokladně č. 2. Po nabití tak jejich místa zůstávají v platnosti. Nezakoupená (nedobitá) místa budou uvolněná do běžného zápasového prodeje.

Na Olomouc za dvacku

Na první domácí utkání s Olomoucí v pátek 6. března bude jednotné vstupné 20,-Kč! Na dva zbylé domácí zápasy bude jednotné vstupné 60,-Kč, jako je tomu u přípravných zápasů.

Online nákup vstupenek: Energie - Olomouc

Slevy

Na jednotlivé vstupenky na utkání play-out se vztahují tyto slevy:

  • vstup zdarma pro děti do 3 let sedící na klíně rodičů (nemusí mít vstupenku)
  • ZTP/P (vozíčkář) a jeho doprovod 0,- Kč
  • ostatní obvyklé slevy platí pouze na domácí utkání s Libercem a Slavií a to ve stejné procentuální výši jako na základní část

Možnosti zakoupení vstupenek budou stejné, jako na kterákoliv jiná utkání, tzn. v předprodeji v síti společnosti Ticketportal, nebo před utkáními v pokladnách KV Areny.