HC Energie Karlovy Vary

Michal Vachovec nominován na sraz reprezentace

Už je to dlouho, kdy jsme si mohli přečíst jméno některého z karlovarských hráčů v souvislosti s reprezentací. V letní pauze ale přichází ona příjemná chvíle znovu, jelikož nový trenér národního týmu, Vladimír Vůjtek, zveřejnil nominaci na první reprezentační sraz. Mezi několika mladými hráči se objevilo i jméno Michala Vachovce!

První reprezentační kemp se uskuteční na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě v době od 29. července do 1. srpna. Kempu se zúčastní 24 hokejistů, kteří si během několika dnů společně dvoufázově zatrénují. Michal Vachovec je jedním z mladých hráčů, kteří se srazu zúčastní. Právě na mladých hráčích by se do budoucna mělo stavět a toto je ideální příležitost pro jejich otestování.

Karlovarský útočník má s reprezentací už mnoho zkušeností, v předešlých letech si zahrál za českou reprezentaci U16, U17, U18, a také U20, nyní tak prakticky dovršil téměř všechny kategorie. Celkem sehrál v reprezentačním dresu 45 zápasů a nasbíral v nich 26 kanadských bodů. Michalovi gratulujeme a budeme mu držet palce!

Nominace na reprezentační kemp v Jihlavě:

Brankáři: Matěj Machovský (HC Škoda Plzeň), Šimon Hrubec a Miroslav Svoboda (oba HC Oceláři Třinec).

Obránci: Milan Doudera (HC Oceláři Třinec), Jakub Jeřábek (HC Škoda Plzeň), Lukáš Klok (HC Vítkovice Steel), Tomáš Pavelka a Filip Pavlík (oba HC Verva Litvínov), Martin Pláněk (Mountfield HK), Adam Polášek (HC Sparta Praha) a Radim Šimek (Bílí Tygři Liberec).

Útočníci: Michal Bulíř (Bílí Tygři Liberec), Michal Hlinka a Erik Němec (oba HC Vítkovice Steel), Petr Holík (PSG Zlín), Tomáš Hyka (BK Mladá Boleslav), Jan Káňa a Tomáš Vondráček (oba Kometa Brno), David Kämpf a Ondřej Kaše (oba Piráti Chomutov), Jakub Orsava a Marek Růžička (oba HC Oceláři Třinec), Jan Schleiss (HC Škoda Plzeň), Michal Vachovec (HC Energie Karlovy Vary).